Διασκέδαση

Γιάννης Νικολάου «ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ» – Σταυρός του Νότου live

today29 Σεπτεμβρίου, 2016

Background
share close

 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Ο τραγουδοποιός ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ δημιουργός των «Λαθρεπιβατών» παρουσιάζει το προσωπικό του νέο cd με τίτλο «Εγώ θα μείνω εδώ» που κυκλοφορεί από την δισκογραφική «ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΗΧΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ»  στον «ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ» το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 22.30

Με σημείο εκκίνησης της παράστασης τις νέες δημιουργίες του, θα μας υπενθυμίσει και τα αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια στην πολύχρονη και πολύχρωμη μουσική διαδρομή του, από το 1987 μέχρι σήμερα.

Στην παράσταση συμμετέχουν φιλικά οι: Παντελής Θαλασσινός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λένα Αλκαίου, Αντώνης Μιτζέλος, Κώστας Μάντζιος, Άκης Τουρκογιώργης, Τάσος Βουγιατζής, Πένυ Σκάρου, Βάσια Βουγιουκλή, Nίκη Φραγκούλη, `Οθωνας Μπικάκης, Ανδρέας Φασάκης, Γιάννης  Γεωργόπουλος,  Γιάννης Γιαλπάς, Δέσποινα Ραφαήλ, Ανδρέας Καμπύλης.

 

14361232_1270061416372379_3069168642859074805_o

 

Ο ίδιος γράφει για την έκδοση:

«Τα τραγούδια αυτά ηχογραφήθηκαν από καιρού εις καιρό στα σπίτια όπου έμεινα με την οικογένειά μου, καθώς και στο πατρικό μου στην Καστέλα. Από το 2008 που κυκλοφόρησε το cd μου με γενικό τίτλο «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, δεν κυκλοφόρησα σε cd τραγούδια που να ερμηνεύω εγώ. Ό,τι έγραφα το ηχογραφούσα στο σπίτι σαν demo.

Ακούγοντας τα μετά από καιρό, τα βρήκα ατμοσφαιρικά και απαλλαγμένα από την αποστειρωμένη ενίοτε τελειότητα μιας άκρως επαγγελματικής ηχογράφησης των τεχνικά αρτίων στούντιο, όπως και ανεπιτήδευτα σε επίπεδο ερμηνείας. Κατάθεσα την άποψη μου στον αγαπημένο φίλο μου Μωυσή Ασέρ και τον βρήκα σύμφωνο σε αυτή την ιδέα.

Χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία, λοιπόν, και μαγειρεμένα στους χώ­ρους όπου ζω και δημιουργώ και με τη βοήθεια κάποιων παλιών και καλών φίλων, σας τα παρουσιάζω»

 

Τα τραγούδια του δίσκου μπορείτε να τα ακούσετε εδώ:Εγώ θα μείνω εδώ – full album

 

Στη παράσταση παίζουν οι μουσικοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΤΑΡΗΣ πιάνο, ΧΑΡΗΣ ΜΠΟΥΤΣΕΛΑΚΗΣ μπάσο, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ τύμπανα, ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ακορντεόν, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ κιθάρες, μπουζούκι, ΟΘΩΝΑΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ λύρα, ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΑΣΑΚΗΣ λαούτο.

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή – τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%