Διασκέδαση

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, Πέμπτη 19/02

today19 Φεβρουαρίου, 2015

Background
share close

Ελεύθερος Σκοπευτής

Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό στέλνει τον Κρις Κάιλ στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα κερδίζει τον τίτλο του “Θρύλου”.
Η φήμη του όμως εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό τους στόχο. Την ίδια στιγμή, δίνει μία εξίσου δύσκολη μάχη στην προσπάθειά του να είναι καλός σύζυγος και πατέρας από την άλλη μεριά του κόσμου.
Παρά τον κίνδυνο και το τίμημα της απόστασης από την οικογένεια του, ο Κρις εκτελεί το καθήκον του στο Ιράκ, συμμετέχοντας σε τέσσερις στρατιωτικές αποστολές, κάνοντας πράξη το σύνθημα του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, να “μην αφήνει κανένα στρατιώτη πίσω”. Δυστυχώς για τον ίδιο, επιστρέφοντας στη σύζυγο του (Σιένα Μίλερ) και τα παιδιά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αφήσει τον πόλεμο πίσω του.
Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Κλιντ Ίστγουντ (MILLION DOLLAR BABY, GRAN TORINO, J. EDGAR), ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ βασίζεται στην ομώνυμη αυτοβιογραφία του Κρις Κάιλ. Το βιβλίο αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ, παραμένοντας επί 18 εβδομάδες στη λίστα των bestseller των New York Times και 13 από αυτές στην κορυφή.

 

Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία

Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Μαρκ Μίλερ και σε σκηνοθεσία του Μάθιου Βον (KICK ASS, Χ-MEN: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ), η ταινία περιστρέφεται γύρω από την Kingsman, μία άκρως μυστική υπηρεσία. Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης απειλείται από μία παρανοϊκή high-tech ιδιοφυία, η Kingsman θα στρατολογήσει έναν άξεστο αλλά πολλά υποσχόμενο νεαρό, με σκοπό να ενσωματωθεί στο ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας.

 

Μπομπ ο Σφουγγαράκης: Έξω απ’ τα νερά του

Το 2015, ο αγαπημένος υποβρύχιος ήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει. Ο πάντα αισιόδοξος και χαρούμενος Μπομπ Σφουγγαράκης μαζί με την παρέα του (Πάτρικ, κύριος Καβούρης, Πλαγκτόν, Γκάρι το σαλιγκάρι) που σαρώνουν τηλεοπτικά, έρχονται για να μας διασκεδάσουν και κινηματογραφικά, στη δεύτερή τους ταινία, με τις νέες περιπέτειές τους στο Βυθό του Μπικίνι.
Η γνωστή τρέλα που χαρακτηρίζει τους ήρωες, ατάκες που γίνονται σλόγκαν και σουρεαλιστικές καταστάσεις θα σας ξεκαρδίσουν.

 

Το Διαζύγιο: Η Δίκη της Viviane Amsalem
Η Βιβιάν Αμσαλέμ βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, ο οποίος δεν δέχεται παρ’ όλα αυτά να της δώσει διαζύγιο. Καθώς ο θρησκευτικός νόμος απαιτεί σε αυτές της περιπτώσεις τη συναίνεση του συζύγου, το δικαστήριο των ραβίνων αδυνατεί για χρόνια να βρει λύση. Η Βίβιαν όμως επιμένει, επιστρέφοντας κάθε φορά με μια καινούργια αίτηση.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%