Διασκέδαση

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, Πέμπτη 26/02

today26 Φεβρουαρίου, 2015

Background
share close

Δείτε ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους, σήμερα  Πέμπτη 26/02

Κέικ
Η Τζένιφερ Άνιστον, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, σε ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν στον οποίο την έχουμε συνηθίσει. Σε σκηνοθεσία του Ντάνιελ Μπαρνζ (BEASTLY) και σενάριο του Πάτρικ Τόμπιν (NO EASY WAY).

Φοβισμένη, ευαίσθητη και συναισθηματικά κενή, η πικρόχολη Κλερ (Άνιστον) έχει καταφέρει να απομακρύνει τους πάντες από τη ζωή της και περνάει τις μέρες της απομονωμένη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Παρατημένη από τον άντρα της, παρακολουθεί κάποιες συναντήσεις μίας ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης. Όταν όμως μαθαίνει για την αυτοκτονία μιας γυναίκας από την ομάδα, αρχίζει σταδιακά να συμφιλιώνεται με τη δική της προσωπική τραγωδία, βλέποντας πλέον τη ζωή με διαφορετικό μάτι…

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Μπαρνζ
Σενάριο: Πάτρικ Τόμπιν
Ηθοποιοί: Τζένιφερ Άνιστον, Σαμ Γουόρθινγκτον, Άνα Κέντρικ

 

Τζον Γουίκ

Ο Τζον Γουίκ είναι ένας πρώην εκτελεστής, ο οποίος αναγκάζεται να επανέλθει στη δράση από τη ρωσική μαφία, με στόχο να αφανίσει τους γκάνγκστερ που του στέρησαν τα πάντα. Μια ιστορία εκδίκησης και εξιλέωσης, σε μια φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης.

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι
Σενάριο: Ντέρεκ Κόλσταντ
Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Μάικλ Νίκβιστ, Άλφι Άλεν

 

Αρκούδες 
Ένα πολύ ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ με επίκεντρο μια οικογένεια αρκούδων από την Αλάσκα. Θα παρακολουθήσουμε με συναρπαστικό τρόπο πώς τα αρκουδάκια παίρνουν τα σημαντικότερα μαθήματα που θα τους χρησιμεύσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Σκηνοθεσία: Κιθ Σκόλι
Ηθοποιοί: Tζον Σ. Ράιλι

 

 ΄Εμφυτο ελάττωμα (INHERENT VICE)
Το ΕΜΦΥΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ είναι η προσαρμογή του έβδομου μυθιστορήματος του Τόμας Πίντσον και η έβδομη ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ Πολ Τόμας Άντερσον.

Πρόκειται για ένα αστυνομικό φιλμ νουάρ που “βυθίζεται” στην ψυχεδελική ατμόσφαιρα και λάμψη της αμερικανικής υποκουλτούρας της δεκαετίας του ’60. Κεντρικός ήρωας ο Ντοκ Σπορτέλο, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ τον οποίο επισκέπτεται η πρώην αγαπημένη του, θέλοντας να τον μπλέξει στο σχέδιο απαγωγής του νυν ζάπλουτου μεγαλοεργολάβου εραστή της, τον οποίο η επίσημη σύζυγός του σχεδιάζει να κλείσει σε ένα υπερπολυτελές τρελάδικο προκειμένου να του πάρει την περιουσία!

Είναι το τέλος της ψυχεδελικής δεκαετίας του ’60 στο Λος Άντζελες και ο Ντοκ ξέρει ότι η λέξη ‘’αγάπη’’ δημιουργεί συνήθως προβλήματα… Χωρίς να το καταλάβει, βρίσκεται μπλεγμένος σε υποχθόνια κίνητρα και πάθη με πρωταγωνιστές σερφάδες, ροκάδες, έναν επικίνδυνο τοκογλύφο, έναν σαξοφωνίστα σε ρόλο μυστικού πράκτορα, έναν πρώην φυλακισμένο που λατρεύει την Έθελ Μέρμαν και μια μυστηριώδη οργάνωση γνωστή ως ‘’Χρυσός Κυνόδοντας’’, η οποία μπορεί και να είναι απλώς μια κομπίνα που έστησαν κάποιοι οδοντίατροι για να ξεγελάσουν την εφορία.

Μία ταινία για την ψυχεδελική δεκαετία του ’60, που με την επίφαση της αστυνομικής πλοκής αναφέρεται στα χαμένα χρόνια της αθωότητας, της κυριαρχίας του ροκ-εν-ρολ και της ζωντανής τότε ελπίδας ότι η ανθρωπότητα μπορούσε να επινοήσει έναν άλλο τρόπο ζωής.

Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον
Σενάριο: Πολ Τόμας Άντερσον
Ηθοποιοί: Ρις Γουίδερσπουν, Όουεν Γουίλσον, Μάρτιν Ντόνοβαν, Τζος Μπρόλιν, Χοακίν Φίνιξ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Μάρτιν Σορτ, Τζένα Μαλόουν

 

 ΄Επιχείρηση Μαύρη Θάλασα (BLACK SEA)
Ο Τζουντ Λο επιστρέφει σε ένα περιπετειώδες θρίλερ του βραβευμένου με Όσκαρ Κέβιν Μακντόναλντ (ONE DAY IN SEPTEMBER).

Θέλοντας να αποκαταστήσει τη σχέση του με τους πρώην εργοδότες του, ένας καπετάνιος υποβρυχίου αναλαμβάνει μία σκοτεινή επιχείρηση: να ερευνήσει, στο  βυθό της Μαύρης Θάλασσας ένα υποβρύχιο, το οποίο φημολογείται πως είναι γεμάτο με χρυσό.

Σκηνοθεσία: Σκουτ Μακνέρι
Σενάριο: Ντένις Κέλι
Ηθοποιοί: Τζουντ Λο, Τζόντι Γουίτακερ, Καρλ Ντέιβις

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%