Διασκέδαση

Κινηματογραφικές πρεμιέρες την Πέμπτη 4 Ιουνίου

today4 Ιουνίου, 2015

Background
share close

San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα
San Andreas

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον
Πρωταγωνιστούν: Ντουάιτ Τζόνσον, Αλεξάντρα Νταντάριο, Κάρλα Κουτζίνο, Κόλτον Χέινς, Πολ Τζιαμάτι, Κάιλι Μινόγκ, Μόργκαν Γκρίφιν, Άρτσι Παντζαμπί, Γουίλ Γιουν Λι

Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγός του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Πάνω που θεωρούν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.

 

ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Song One

Σκηνοθεσία: Κέιτ Μπάρκερ Φρόιλαντ
Πρωταγωνιστούν: Αν Χάθαγουεϊ, Τζόνι Φλιν, Μέρι Στίνμπεργκεν, Μπεν Ρόζενφελντ

Μία αρχαιολόγος θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στη γενέτειρα πόλη της, όταν ο αδερφός μετά από ένα ατύχημα θα βρεθεί σε κώμα. Θα γνωρίσει τον αγαπημένο μουσικό του αδερφού της, και μαζί θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν ζητήματα αντοχής, συμπόνιας και έρωτα. Υποψήφιο για το μεγάλο βραβείο στο φεστιβάλ του Sundance.

 

Μαντάμ Μποβαρί
Madame Bovary

Η Εμμά Μποβαρί, μορφωμένη και καλοαναθρεμμένη παρά την ταπεινή της καταγωγή, ασφυκτιά στη φάρμα του πατέρα της και ονειρεύεται διαρκώς την απόδραση από τη «μικρή» της ζωή. Θεωρώντας ότι η καλύτερή της ευκαιρία είναι η πρόταση γάμου του Σαρλ Μποβαρί, γιατρού της περιοχής, αποδέχεται την πρότασή του από παρόρμηση. Σύντομα όμως αντιλαμβάνεται ότι η νέα της ζωή δεν είναι καθόλου όπως την φανταζόταν, αλλά αντίθετα τη βυθίζει στην ανία και ξυπνά μέσα της νέες τάσεις φυγής. Μια μικρή γεύση από την υψηλή κοινωνία είναι αρκετή για να την ωθήσει προς την αναζήτηση της απόλαυσης και του κοινωνικού κύρους σε άλλους κύκλους – και άλλες ανδρικές αγκαλιές – με τραγικά αποτελέσματα, καθώς τα χρέη της συσσωρεύονται, η συμπεριφορά της γίνεται ολοένα πιο ανεξέλεγκτη και ο κλοιός γύρω της κλείνει.

Σκηνοθεσία: Σόφι Μπαρτ
Πρωταγωνιστούν: Μία Ουασικόφσκα, Έζρα Μίλερ, Πολ Τζιαμάτι, Ρις Ίφανς, Χένρι Λόιντ Χιουζ, Λόγκαν Μάρσαλ-Γκριν

 

Παράξενη Μαγεία
Strange Magic

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ράιντστρομ

Η Παράξενη Μαγεία, η νέα εντυπωσιακή ταινία κινουμένων σχεδίων της Lucasfilm Ltd., είναι ένα φαντασμαγορικό αλλά διόλου συνηθισμένο παραμύθι. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από ξωτικά, καλικάτζαρους και παράξενα πλάσματα πρωταγωνιστεί σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ εμπνευσμένο από το «Όνειρο Θερινής Νυκτός», γεμάτο από τραγούδια των τελευταίων έξι δεκαετιών από τον Elvis Presley μέχρι τη Beyonce και τη Lady Gaga. Μία πριγκίπισσα που έχει απαρνηθεί την αγάπη, ένας ευαίσθητος κακός, μία τρελούτσικη νεράιδα Ζαχαρένια, ένα πεισματάρικο και καλόψυχο ξωτικό, ένα πονηρό ιμπ και ένας ιππότης που καμία σχέση δεν έχει με τον πρίγκιπα των ονείρων μας. Αυτοί είναι οι ήρωες που διεκδικούν το ίδιο μαγικό φίλτρο και μπλέκουν σε ατελείωτες περιπέτειες και διασκεδαστικές παρεξηγήσεις σε ένα παραμύθι που θα τραγουδηθεί πολύ!


Μην Ενοχλείτε, Παρακαλώ!
Une Heure de Tranquilite

Σκηνοθεσία: Πατρίς Λεκόντ
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέρ, Καρόλ Μπουκέ, Βαλερί Μπονετόν, Ρόσι Ντε Πάλμα, Στεφάν Ντε Γκρουντ, Σεμπαστιάν Καστρό

Όταν ο φανατικός θαυμαστής της τζαζ  Μισέλ βρίσκει ένα σπάνιο άλμπουμ σε μια υπαίθρια αγορά, το μόνο που ονειρεύεται είναι να πάει σπίτι του αμέσως να το απολαύσει. Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν φαίνεται ότι ολόκληρος ο κόσμος συνωμοτεί εναντίον του για να μη βρεί… μία ώρα ησυχίας! Η σύζυγός του βρίσκει τη μέρα να του αποκαλύψει κάτι που θα τον ταράξει, ο εκκεντρικός γιος του τού φορτώνει ανεπιθύμητους επισκέπτες , ο κολλητός του ζητάει τη συμβουλή του για κάτι επείγον, ο γείτονας τού κάνει συνεχώς ενοχλητικές ερωτήσεις, η καθαρίστρια θέλει να βάλει ηλεκτρική σκούπα, η μητέρα του δεν σταματά να τηλεφωνεί και το κερασάκι στην τούρτα … η ερωμένη του θέλει να αποκαλύψει την μεγάλη της ενοχή. Αν σε αυτά προστεθούν οι επισκευές που πρέπει να γίνουν στα υδραυλικά του σπιτιού από εργάτες με τους οποίους δεν μπορεί να συνεννοηθεί και η απαίτηση των κατοίκων της πολυκατοικίας να γίνει στο διαμέρισμα του ένα επετειακό πάρτι, η επιθυμία του Μισέλ μετατρέπεται σε αληθινό εφιάλτη. Το μόνο που τον σώζει είναι η μαεστρία του στα ψέμματα, η υπερκινητικότητά του, η πονηριά του, η αισιοδοξία του και το «καλό του άστρο».

 

Ραντεβού στο Σινεμά
The Smallest Show on Earth (1957)

Σκηνοθεσία: Μπάζιλ Ντίρντεν
Πρωταγωνιστούν: Πίτερ Σέλερς, Βιρτζίνια Μακένα, Μπιλ Τράβερς, Μάργκαρετ Ράδερφορντ, Μπέρναρντ Μάιλς

Ένα νεαρό ζευγάρι, ο Matt και η Jean Spenser (το πραγματικό ζευγάρι στη ζωή Bill Travers και Virginia McKenna) δεν μπορούν να πιστέψουν την τύχη τους, όταν ένας μακρινός θείος αφήνει όλη την περιουσία του σε αυτούς. Αυτό που κληρονομούν είναι ένας ετοιμόρροπος παλιός κινηματογράφος που ονομάζεται “The Bijou”, στον οποίο εργάζονται τρεις ηλικιωμένοι υπάλληλοι: ο θυρωρός ( Μπέρναρντ Μάιλς), η ταμίας ( Μάργκαρετ Ράδερφορντ) και ο αλκοολικός μηχανικός προβολής ( Πίτερ Σέλερς). Ωστόσο, ο κινηματογράφος τυγχάνει να βρίσκεται σε προνομιακή θέση, και ο ιδιοκτήτης του μεγάλου γειτονικού κινηματογράφου “The Grand” θέλει να τον αγοράσει για να τον μετατρέψει σε πάρκινγκ. Σε μια προσπάθεια να πείσουν τον ιδιοκτήτη του “The Grand” να αυξήσει την προσβλητικά χαμηλή προσφορά του (£ 750), οι Spensers ανακοινώνουν τη πρόθεσή τους να επαναλειτουργήσουν το “Bijou”. Αλλά πρώτα πρέπει να μάθουν πώς λειτουργεί ένας κινηματογράφος…

l_smallest show on earth

 

Νέα και Αθώα
Young and Innocent (1937)

Σκηνοθεσία: Άλφρεντ Χίτσκοκ
Πρωταγωνιστούν: Νόβα Πίλμπι, Ντέρικ Ντε Μάρνεϊ, Τζον Λόνγκντεν, Πέρσι Μάρμοντ

Ένας νεαρός κατηγορείται για ένα φόνο που δεν διέπραξε και προσπαθεί ν’ ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο με τη βοήθεια της κόρης ενός αστυνομικού.

A chase melodrama, in which a film actress is murdered by her estranged husband who is jealous of her young lovers.   The following day, writer, Robert Tisdall, one of her lovers, finds her body washed up on the beach.  However, as he runs off for help, he is seen by two witnesses who suspect he is the murderer. Tisdall is arrested by the police for suspicion of murder, but owing to a mix up at the court, manages to escape and go on the run.   Now he must attempt to prove himself innocent of a charge of murder based on circumstantial evidence.  *** Local Caption *** Feature Film

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%