Διασκέδαση

«Κιούμπρικ εναντίον Σκορσέζε»: Ο Μάρτιν ενθουσιάστηκε με βίντεο θαυμαστή του και του έστειλε συγχαρητήρια

today11 Ιουνίου, 2016

Background
share close

Ο ακομπλεξάριστος Σκορσέζε είναι πάνω απ’ όλα αθεράπευτος κινηματογραφόφιλος και, όταν αναγνωρίζει το ταλέντο, το δηλώνει.

Βλέποντας το βίντεο μοντάζ του Leandro Copperfield με τίτλο «Κιούμπρικ εναντίον Σκορσέζε», ο Μάρτιν αποφάσισε να στείλει ένα βίντεο, επαινώντας τον δημιουργό για το αφιέρωμα. Έπαινος που θα τον ζήλευε οποιοσδήποτε δημιουργός.

«Είδα το μοντάζ σας που περιλαμβάνει σκηνές από τις ταινίες μου μαζί με του μαέστρου Κιούμπρικ και το βρήκα πολύ καλοφτιαγμένο, εκπληκτικό και απολαυστικό», δήλωσε ο Σκορσέζε. Ο Copperfield που ανέβασε το εν λόγω βίντεο  πριν από έξι περίπου χρόνια, σοκαρίστηκε από την απάντηση του Σκορσέζε και τη μοιράστηκε στη σελίδα του στο Vimeo.

«Εξεπλάγην ευχάριστα από το μήνυμα του Μάρτιν Σκορσέζε…», έγραψε. «Αυτός ο άνθρωπος είναι άμεσα υπεύθυνος για την αγάπη μου για τον κινηματογράφο και με έκανε να παρακολουθώ ταινίες με διαφορετικό μάτι από τότε που ήμουν παιδί. Όλα όσα ξέρω για τις ταινίες και το μοντάζ είναι κυρίως εξαιτίας του. Το πάθος και η επιθυμία του να μοιραστεί τις γνώσεις του, είναι ένα από τα ομορφότερα πράγματα στην ιστορία του κινηματογράφου».

Δείτε τα δυο βίντεο παρακάτω:

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%