Διασκέδαση

“Knight of Cups” νέα ταινία με τον Κρίστιαν Μπέιλ

today18 Δεκεμβρίου, 2014

Background
share close

Η διασημότητα με τους πειρασμούς και τις υπερβολές της πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ, “Knight of Cups”, η οποία κυκλοφόρησε τις πρώτες της εικόνες ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας της στο Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Ο Μπέιλ πρωταγωνιστεί ως ένας σταρ της σημερινής κινηματογραφικής βιομηχανίας, που προσπαθεί να διατηρήσει την αίσθηση του εαυτού του και να κυνηγήσει τις επιθυμίες του στο Λος Άντζελες της ακολασίας και της ασυδοσίας.

Η Κέιτ Μπλάνσετ, η Νάταλι Πόρτμαν και η Ίμοτζεν Πουτς μοιάζουν να έχουν τους ρόλους των πολύ διαφορετικών γυναικών που τον συνοδεύουν στο ταξίδι του.

Μαζί με το τρέιλερ, κυκλοφόρησε η -επίσης χαρακτηριστικά- αινιγματική περιγραφή της πλοκής:

«Κάποτε υπήρχε ένας νεαρός πρίγκιπας, του οποίου ο πατέρας, ο βασιλιάς της Ανατολής, τον έστειλε στην Αίγυπτο να βρει ένα μαργαριτάρι. Αλλά όταν έφτασε ο πρίγκιπας, οι άνθρωποι του έβαλαν να πιει. Όταν ήπιε, ξέχασε ότι ήταν ο γιος ενός βασιλιά, ξέχασε το μαργαριτάρι και έπεσε σε βαθύ ύπνο.

Ο πατέρας του Ρικ (Κρίστιαν Μπέιλ) του έλεγε την ιστορία αυτή όταν ήταν παιδί. Ο δρόμος για την Ανατολή εκτείνεται μπροστά του. Θα ξεκινήσει;»

Στην ταινία, που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, συμπρωταγωνιστούν οι Μπράιαν Ντένεχι, Αντόνιο Μπαντέρας, Φρίντα Πίντο, Γουές Μπέντλεϊ, Ισαμπέλ  Λούκας, Τερέσα Πάλμπερ και Μπεν Κίνγκσλεϊ (στο ρόλο του αφηγητή).

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%