Διασκέδαση

Ξεκίνησε ο χορός των οσκαρικών προβλέψεων

today20 Νοεμβρίου, 2014

Background
share close

Μόλις χθες, λέγαμε ότι το “Foxcathcer” και ο Steve Carell είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κερδίσουν υποψηφιότητες αλλά σήμερα τα πράγματα γίνονται πιο «συγκεκριμένα».

Ειδικοί των προγνωστικών, 25 στον αριθμό μάλιστα, από τα πιο έγκυρα κινηματογραφικά site, ποντάρουν στο “Foxcatcher” , το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει 6 υποψηφιότητες, συνολικά.

Μετά και τη φετινή νίκη του Benett Miller , ως καλύτερος σκηνοθέτης, στις Κάννες, τον πρασμένο Μάιο, η πολυσυζητημένη ταινία δε μπορεί παρά να βρίσκεται μεταξύ των επικρατέστερων.

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί εκτιμούν ότι η ταινία, που μεταφέρει στις οθόνες την παρανοϊκή ιστορία του John du Pοint, θα είναι υποψήφια στις εξής κατηγορίες: Καλύτερη Ταινία, Καλύτερος Σκηνοθέτης (Bennett Miller), Α΄ ανδρικού ρόλου (Steve Carell), Β΄ ανδρικού ρόλου (Mark Ruffalo), Πρωτότυπου σεναρίου και Makeup.

Ωστόσο, αν και το όνομα του Steve Carell πρωταγωνιστεί στις συζητήσεις, οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα φτάσει μόλις μέχρι την υποψηφιότητα με τους Michael Keaton και Eddie Redmayne , να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν το Oscar, για τις εκπληκτικές τους ερμηνείες στο “Birdman: Η απρόσμενη αρετή της αφέλειας” , του Alejandro Gonzalez Inarritu και τη “Θεωρία των πάντων του James Marsh” , αντίστοιχα.

Πηγή: clickatlife.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%