Διασκέδαση

Live | Jan Bang & Arve Henriksen στο Underflow

today19 Νοεμβρίου, 2019

Background
share close

Jan Bang, Arve Henriksen, Νίκος Σιδηροκαστρίτης, Χάρης Λαμπράκης, Άννα Λινάρδου και Γιώργος Βαρουτάς στο Underflow.

Δύο κορυφαίοι μουσικοί της σύγχρονης Jazz, Ηλεκτρονικής και Αυτοσχεδιαστικής Μουσικής, συναντούν τέσσερεις Έλληνες μουσικούς του είδους στην Αθήνα.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Facebook event https://www.facebook.com/events/1091873640998883/

Ο Jan Bang έχει χαρακτηριστεί ως guru της ηλεκτρονικής μουσικής και ταυτόχρονα είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς μουσικούς και παραγωγούς στη σύγχρονη μουσική. Μεταξύ άλλων είναι συνιδρυτής, μαζί με τον Erik Honoré, του φεστιβάλ Punkt που διεξάγεται στο Kristiansand της Νορβηγίας με χαρακτηριστικό του το concept του live sampling.

Ο Arve Henrisken είναι η πιο πρωτοπόρα και καινοτόμος εκδοχή της τρομπέτας σήμερα και ένας μοναδικός αυτοσχεδιαστής με μία ολοκληρωμένη αισθητική που ισορροπεί ανάμεσα σε πολλά μουσικά είδη.

Οι δυό τους είναι μουσικοί συνοδοιπόροι εδώ και πολλά χρόνια και συνεργάζονται τόσο ως ντουέτο, αλλά και ξεχωριστά με μουσικούς και σχήματα διεθνούς εμβέλειας όπως David Sylvian, Jon Hassell, Brian Eno, Bill Frisell, Laurie Anderson, John Paul Jones, Arild Andersen, Christian Fennesz, Ryuichi Sakamoto, Erik Honoré, Sidsel Endresen, Tigran Hamasyan και πολλούς άλλους. Η πλούσια δισκογραφία τους περιλαμβάνει εκδόσεις στις ECM, Rune Grammofon, Samadhisound κ.α.

Στις 30 Νοεμβρίου έρχονται στη σκηνή του Underflow Records Store and Art Gallery για να συναντήσουν τους Γιώργο Βαρουτά, Άννα Λινάρδου, Χάρη Λαμπράκη και Νίκο Σιδηροκαστρίτη, τέσσερις εγχώριους μουσικούς με διεθνείς συνεργασίες που κινούνται αντίστοιχα σε μία αισθητική που ενσωματώνει τον ακουστικό με τον ηλεκτρονικό ήχο, τον αυτοσχεδιασμό και μουσικά ιδιώματα διαφόρων παραδόσεων.

Underflow Reacord Store: Καλλιρόης 39 Αθήνα

Είσοδος : 20 euro

Έναρξη : 21:00

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%