Διασκέδαση

«Μέχρι {τις} τέσσερις» του Χάρη Μαύρου 13/2, στις 13:00 @IANOS

today12 Φεβρουαρίου, 2016

Background
share close
«Μέχρι {τις} τέσσερις»
του Χάρη Μαύρου
Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, στις 13:00

Ο συγγραφέας Χάρης Μαύρος παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το βιβλίο του με τίτλο Μέχρι {τις} τέσσερις που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός. Το «Μέχρι {τις} τέσσερις» θα μπορούσε να είναι ένα βιβλίο για τη διαφορετικότητα, όμως δεν είναι. Θα μπορούσε να είναι ένα βιβλίο για τη δύναμη του σεξ, όμως δεν είναι. Γιατί αυτό είναι ένα βιβλίο για την αγάπη.

4c0b8175-0-1telikoweb

Θα μιλήσουν οι: Στρατής Λημνιός δημοσιογράφος, Βάσια Ακαρέπη συγγραφέας, Ανθή Λειβαδά Human Resources Manager, Βασιλής Σαμαριτάκης ηθοποιός-ραδιοφωνικός παραγωγός.

H εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr
https://www.youtube.com/watch?v=kXao7jfQRhs
ianos-logo

ΙΑΝΟS: Σταδίου 24, Αθήνα, Τ. 210 3217917

Περιγραφή βιβλίου
Θεσσαλονίκη, 1993. Μια φθινοπωρινή μέρα του Οκτώβρη, τέσσερις φοιτητές φυσιοθεραπείας, ο Βίκτωρας, η Μαρία, ο Θάνος και η Έλσα, έρχονται πιο κοντά εξαιτίας μιας έντονης κακοκαιρίας. Σε ένα παιχνίδι εξομολογήσεων ξεδιπλώνονται σε βάθος οι κρυφές πτυχές των ζωών τους, με έντονη την πρότερη οικογενειακή παθολογία. Το κοινό αίσθημα της στερημένης παιδικής ηλικίας τούς οδηγεί σε μια πρωτόγνωρη γι’ αυτούς συναισθηματική αλληλεπίδραση, που με τη σειρά της θα εντείνει τη σεξουαλική έλξη. Χωρίς να το έχουν επιδιώξει, βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα ερωτικό κουαρτέτο. Συνάπτουν μια σχέση με τους δικούς της κανόνες και λειτουργίες. Μοιάζει πολύ με την ιδανική σχέση σεβασμού και αφοσίωσης ενός τυπικού ζευγαριού. Η σχέση αυτή διαρκεί περίπου έναν χρόνο, ωστόσο ο δεσμός τους διακόπτεται απότομα.
2012. Οικονομική κρίση, social media, μια ολόκληρη χώρα σε νέους ρυθμούς. Εκείνοι κρυμμένοι σε σκιές συμβάσεων. Ένα συνέδριο φυσιοθεραπείας αυξάνει τις πιθανότητες να ξανασυναντηθούν.  Τι θα γίνει όταν το ρολόι δείξει τέσσερις;
Το «Μέχρι {τις} τέσσερις» θα μπορούσε να είναι ένα βιβλίο για τη διαφορετικότητα, όμως δεν είναι. Θα μπορούσε να είναι ένα βιβλίο για τη δύναμη του σεξ, όμως δεν είναι. Γιατί αυτό είναι ένα βιβλίο για την αγάπη.
Το βιβλίο απευθύνεται σε ένα αναγνωστικό κοινό μεγαλύτερο των δεκαοχτώ ετών, λόγω της ακαταλληλότητας των σεξουαλικών περιγραφών. Αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας και δεν ταυτίζεται µε τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα. Ο τίτλος του µπορεί να αναγνωστεί µε δύο τρόπους. Είτε ως «µέχρι τις τέσσερις» (χρονική αναφορά), είτε «µέχρι τέσσερις» (ποσοτική αναφορά). Το βιβλίο δεν είναι δογματικό, δεν προτείνει τάσεις, δε δέχεται καταστάσεις ως σωστές ή λαθεμένες. ∆εν αφορίζει, δε μάχεται υπέρ κάποιων επιλογών.Βιογραφικό
Ο Χάρης Μαύρος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Τον κουράζουν τα βιογραφικά σημειώματα, γιατί δεν έχει καταλάβει μέχρι σήμερα τι αποδεικνύουν. Του αρέσει η ζωγραφική, η μουσική και η συγγραφή – αναρωτιέται αν τους αρέσει κι εκείνος. Έχει αδυναμία στα λευκά γλυκά και στα ταξίδια. Το «Μέχρι (τις) Τέσσερις» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.
XORIGOSEPIKOINONIAS

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%