Διασκέδαση

“Μια Γλυφάδα …μια αγκαλιά”-Χριστουγεννιάτικο bazaar από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

today5 Δεκεμβρίου, 2014

Background
share close

Το  Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με την ευαισθησία που διακρίνει σύσσωμο το  Διοικητικό, Ακαδημαϊκό προσωπικό και τους σπουδαστές του, διοργανώνει τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό BAZAAR στις 15-16 και 17 Δεκεμβρίου.

Κορυφαίος και στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για πάνω από μισό αιώνα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Γλυφάδας, από την ίδρυσή του έως σήμερα, ήταν και είναι ευαισθητοποιημένος απέναντι σε θέματα που αφορούν στο κοινωνικό σύνολο, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στο συνάνθρωπο και στο σεβασμό των ανθρώπινων αξιών.

Βασιζόμενοι σε αυτές τις αρχές και πεποιθήσεις, οι σπουδαστές και το προσωπικό του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας φιλοδοξούν να υλοποιήσουν με επιτυχία, το ετήσιο Φιλανθρωπικό Bazaar, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα  αγάπης τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.

Με κεντρικό σύνθημα «ΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ  …ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» ενώνουμε τις δυνάμεις μας  με τη νέα  Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στον κοινό στόχο για τη συγκέντρωση χρημάτων και την υποστήριξη του σημαντικού έργου που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Γλυφάδας.

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2014 οι εκδηλώσεις του  Bazaar  θα  λάβουν χώρα στην στοά του Εμπορικού Κέντρου ΑΡΙΑΝ, επί της οδού Αγγέλου Μεταξά 11, ενώ στις 17 Δεκεμβρίου 2014 το Bazaar θα συνεχιστεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Γλυφάδας, Λ. Βουλιαγμένης 57.

Πανέμορφες χειροτεχνίες από τους Τομείς Παιδαγωγικών και Διακόσμησης του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας και Χριστουγεννιάτικα  παραδοσιακά εδέσματα από τους Pastry Chef, θα διατεθούν προς πώληση, για τη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού ενώ διάφορα happenings όπως face painting  και γιορτινά χτενίσματα από τον τομέα Ομορφιάς και Μόδας θα διασκεδάσουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Bazaar.

Σας περιμένουμε όλους με μια ζεστή αγκαλιά να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τους:

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑΡΤ τηλεόραση και ραδιόφωνο, το Ραδιόφωνο SFERA 102.2, το Web Radio NGradio.gr, την Athens Voice, την εφημερίδα  Σφυγμός Νοτίων Προαστίων, την εφημερίδα Τόλμη στα Νότια.

Υποστηρικτές :   Hondos Center, ΝIKE , Εκδόσεις Ψυχογιός, NEW CULT, New Times, STAR FC, Ticket Arena, Εικαστικό Εργαστήρι, Full Life, Grande Secreto , Φρουταγορά Χανιώτης

H εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας  

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου
τηλ. 2109640117 – 2109606008
www.iek-xini.edu.gr / http://iek-xini-glyfadas.blogspot.gr/

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%