Διασκέδαση

Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο ρόλο του Στηβ Τζομπς (Steve Jobs)

today4 Φεβρουαρίου, 2015

Background
share close

H παραγωγή της ταινίας έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό στο Aaron Sorkin -υπό την επίβλεψη της Universal Studios. H ταινία αυτή, όπως όλοι γνωρίζουμε, παρουσιάζει τη ζωή του Στηβ Τζομπς και χάρη στην μεγάλη ανάλυση των zoom lenses των δημοσιογράφων, μπορούμε να έχουμε πλέον μια εικόνα για το πως θα μοιάζουν οι χαρακτήρες της ταινίες εν δράσει. Πλέον, μπορούμε να ξέρουμε πως θα μοιάζει ο Μάικλ Φασμπέντερ ντυμένος ως Στηβ  Τζομπς καθώς επίσης και ο Seth Rogen ο οποίος θα εμφανιστεί στο ρόλο του Steve Wozniak με τα γνωστά ατημέλητα μαλλιά και τα nerdy γυαλιά οράσεως.

Το κάστινγκ μιας ταινίας μπορεί να είναι δύσκολο και, ενώ έχουμε κάποιες αμφιβολίες για τις ικανότητες του Φασμπέντερ ως ηθοποιού, πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως δεν μοιάζει και τόσο πολύ στον Στηβ Τζομπς ούτε και στην ταινία. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία ένας Γερμανοιρλανδός ηθοποιός θα μπορούσε να κάνει προκειμένου να μοιάζει με έναν γεννημένο στην Αμερική, ο οποίος έχει χαρακτηριστικά Ελβετού-Σύρου, όπως δηλαδή ήταν ο Τζομπς. Ωστόσο, δεν είναι τα χαρακτηριστικά προσώπου τα οποία θα τον βοηθήσουν να πάρει το ρόλο του Στηβ Τζομπς, αλλά επίσης ο τρόπος και η προφορά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Σίγουρα, όλοι περιμένουμε να δούμε αυτή την ταινία, αν και από τις μέχρι τώρα εντυπώσεις δεν θα είναι και η ταινία που θα προτιμηθεί από το κοινό.

Πηγή: appleworldhellas.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%