Διασκέδαση

Η Μικαέλα Δαρμάνη για δεύτερη σεζόν στο Θέσις 7 

today5 Φεβρουαρίου, 2016

Background
share close

Για δεύτερη σεζόν, η Μικαέλα και φέτος το χειμώνα γεμίζει τα βράδια του Σαββάτου μας, με τραγούδια και ήχους από το παρελθόν στο παρόν, συνδέοντας με μαγευτικό τρόπο Ανατολή και Δύση, μουσικές και ηχοχρώματα. Δεύτερος χειμώνας, που η Μικαέλα ταξιδεύει το κοινό της μέσα από τη μουσική σκηνή Θέσις 7 στο Μοναστηράκι , με μια μεστή, γλυκιά, γεμάτη και ζεστή φωνή! Διασκευές πρωτότυπες και εντυπωσιακές, ερμηνευμένες με τρόπο καθηλωτικό!

Μας συστήθηκε λίγο πριν από την εκπνοή του 2014 με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Αγαπώ να θυμάμαι», η οποία κυκλοφόρησε από την Polymusic με αγαπημένα  τραγούδια των μεγάλων και αξέχαστων δημιουργών Αττίκ, Γιαννίδη, Καλδάρα, Μουζάκη, Σακελλάριου, Σογιούλ, Τραϊφόρου κ.ά.!

Η αίσθηση που δημιουργήθηκε από την ευρηματικότατη οπτικοποίηση του  τραγουδιού «Ας ερχόσουν για λίγο», από τον σκηνοθέτη Περικλή Μαθιέλλη, το  πρώτο βιντεοκλίπ που μας παρουσίασε, ήταν ότι πρόκειται περί μιας άκρως ταλαντούχας ερμηνεύτριας, με εμβληματική παρουσία. Αυτή η αίσθηση είναι ακριβώς η ίδια και τώρα που μας παρουσιάζει το δεύτερο οπτικοποιημένο τραγούδι από το άλμπουμ  «Αγαπώ να θυμάμαι», με τίτλο «Αναπνοή μου», το οποίο έχει και αυτό τη σκηνοθετική άποψη του Περικλή Μαθιέλλη.

Αυτό τον καιρό, το αγαπημένο, πασίγνωστο και διαχρονικό  «Αναπνοή μου» ακούγεται στα ραδιόφωνα, και περιλαμβάνεται ανάμεσα στα τραγούδια που η Μικαέλα ερμηνεύει  στη μουσική παράσταση. Συνοδοιπόροι της οι εξαίρετοι μουσικοί με τις ευρηματικές ενορχηστρώσεις. Στην κιθάρα είναι ο Τάσος Γρυπαίος, στα κρουστά  ο Daniel Allen και στο μπάσο ο Γιάννης Γρυπαίος.

ΘΕΣΙΣ 7

Αγίου Φιλίππου 7, Θησείο, 210-6900790

XORIGOSEPIKOINONIAS

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%