Διασκέδαση

Νέες πληροφορίες για την ταινία “X-Men Apocalypse”

today7 Οκτωβρίου, 2014

Background
share close

Νέες πληροφορίες σχετικά με τη νέα κινηματογραφική ταινία “X Men η Αποκάλυψη” δίνει ο συγγραφέας και συμπαραγωγός Σάιμον Κίνμπεργκ.

Η ταινία θα εμβαθύνει περισσότερο στην προσωπικότητα της Μυστίκ (Τζένιφερ Λώρενς), ενώ ταυτόχρονα θα εστιάσει στη σχέση της ηρωίδας με το Κτήνος, που το ενσαρκώνει ο Νίκολας Χουλτ, πρώην σύντροφος της Λώρενς.

Η ταινία θα διερευνήσει επίσης τον αντίκτυπο που έχουν ο Τσαρλς Ξαβιέ και ο Μαγκνέτο, στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της Μυστίκ. “Αυτό που έχει πραγματικό ενδιαφέρον σχετικά με το χαρακτήρα της Μυστίκ είναι ότι είναι, κατά κάποιο τρόπο, παιδί , τόσο του Έρικ όσο και του Τσαρλς,” είπε ο Κίνμπεργκ. “Μεγάλωσε με τον Τσαρλς και έγινε γυναίκα με τον Έρικ. Είναι σαν να αποτελεί το σημείο ένωσης,  δύο εντελώς διαφορετικών φιλοσοφιών και στάσης ζωής που ο καθένας από τους δύο άντρες πρεσβεύει. Κάτι που επίσης μπορούμε να ερευνήσουμε στην ταινία.”

“Η “Αποκάλυψη” αποτελεί το κλείσιμο μιας τριλογίας, γύρω από τους X-MEN της πρώτης γενιάς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα τους ξαναδούμε σε μελλοντικές ταινίες.”

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Μάιο 2016.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%