Διασκέδαση

ΝΙΚΟΣ ΓΩΓΟΣ & guests @ HolyWood Stage

today16 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Ο Νίκος Γώγος είναι ένας τραγουδοποιός της κιθαριστικής ποπ ή όπως αλλιώς λεγεται ποπ-ροκ. Εχει συνεργαστεί δισκογραφικά και συναυλιακά με τον Γιώργο Δημητριάδη, τον παραγωγό Ανδρέα Βαιτούδη (πρώην μέλλος των Ενδελέχεια), τον Αλέκο Αράπη (μπασίστα των Απροσάρμοστων της μπάντας του Παύλου Σιδηρόπουλου), τον Στέλιο Γούλα (κιθαρίστα των Ονειροπαγίδα), τη Σοφία Στρατή και πολλούς άλλους.

Το 2004 με το συγκρότημα Electrica τους οποιους ο ίδιος ίδρυσε κυκλοφορησαν το lp “Ονειρο γλυκό” με την εταιρεία Musicme records.

Το 2010 κυκλοφόρησε με την εταιρεία “Μικρός Ηρως” τον πρώτο του solo album με τίτλο “Κρυμμένος Θησαυρός” από το οποίο ξεχώρισαν το hit single “Για Πάντα”, το “Ονειρο Γλυκό” ένα πολύ δυνατό ροκ κομμάτιντουέτο με το Γιώργο Δημητριάδη, η μπαλάντα “Αν” με τη Σοφία Στρατή, το “Μια Ζωή” καθώς και το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ “Κρυμμένος Θησαυρός”.
Ακολούθησαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα καθώς και πολλές συμμετοχές σε live άλλων γκρουπς ή μεμονομένων καλλιτεχνών και σε μουσικά φεστιβαλ.

Το 2014 κυκλοφόρησε το digital single “Εδώ” με την Fm records.

Η επόμενη δισκογραφική δουλειά του είναι και ο λόγος των νέων gig που ξεκινουν απο αρχές του 2016. Οι ημ/νιες της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η μουσική του είναι μια πρόσμιξη της αγγλικής αλλά και της Αμερικάνικης ροκ σκηνής, με στίχο ελληνικό.

Εθιστικές μελωδίες στα ρεφραίν και power chords μαζί με χαρακτηριστικά κιθαριστικά rifs και συνοδεία big beats στα drums με επιρροές από όλες τις χαρακτηριστικά ροκ δεκαετίες 60΄ς 70’ς 80’ς 90’ς και καλλιτέχνες όπως ο Bowie, οι Beatles, ο Marc Bolan, oi Joy Division και μεταγεννέστεροι όπως οι Stone Roses, οι Pulp, οι Smushin Pumkins, oi Foo Fighters δίνουν στη μουσική του ηχοχρώματα που ξεκινούν από rock n roll, mod και glam rock-pop μέχρι new wave και post punk. Δε λείπουν oι πιο folk στιγμές όπως επίσης όμως και οι πιο electro.

Eισιτήριο προπώλησης 8 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί
(viva.gr 11876 Public, IANOS, Παπασωτηρίου, Seven spots, RELOAD, Media Markt, επίσεις και σε επιλεγμένα πρατήρια “bp-EKO”)
www.vivapayments.com/el-gr/network
είσοδος 10 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί.
2η μπύρα, κρασί 5€
2ο ποτό 8€
special ποτό 9€
cocktail 9€
Φιάλη(Whiskey Tequila Vodka Rum Jin κ.α.) κομπλέ με τα παρελκόμενα στα 5 άτομα 80€ !
Μπουκάλι κρασί στα 2 άτομα 30€ !

Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΦΙΑΛΗΣ !

Εξασφαλίστε έγκυρα τις θέσεις σας, παίρνοντας τα εισιτήρια σας στην προπώληση http://www.viva.gr/tickets#filter=.venueGroupId1115
αλλά και κάνοντας κράτηση στα τηλέφωνα του

holywood logo 2014
HolyWood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289 (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ.: 210 9700418 & 6942657651
| Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/[email protected].
XORIGOSEPIKOINONIAS

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%