Διασκέδαση

Οι No Sequence live στο Bourbon

today20 Απριλίου, 2015

Background
share close

Oι No Sequence μετά τη μεγάλη τους νίκη ως καλλιτέχνες του τριμήνου στο διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote, γιορτάζουν μ΄ένα μεγάλο live την Πέμπτη 23 Απριλίου στο Bourbon στη Γλυφάδα. Έχοντας στις αποσκευές τους τις καλύτερες μουσικές, σας περιμένουν για μιαν αξέχαστη μουσική βραδιά γεμάτη ροκ alternative ήχους, στο καλύτερο στέκι της Γλυφάδας. Την έναρξη της βραδιάς αναλαμβάνουν οι Delay.

BOURBON BAR
Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα
τηλ. 210.96.47.600

Ώρα Έναρξης :22.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Oι No Sequence είναι ένα εξαμελές Alternative ροκ συγκρότημα από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη 2009. Από την αρχική σύνθεση του μουσικού αυτού συγκροτήματος, συνεχίζουν να είναι μαζί ακόμη ο Στέλιος Τραπεζάρης (μπάσο) και ο Γιάννης Κουμαριανός (φωνητικά), που μαζί με τους Βασίλη Γραβάνη (τύμπανα), Κωνσταντίνο Ζώτα (κιθάρα), Νικο Παπαγιάννη (κιθάρα) και Στέφανο Κωνσταντινόπουλο (πλήκτρα), αποτελούν την τωρινή σύνθεση.Οι No Sequence, έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις σε πολλά stages της Αθήνας (Mέγαρο Μουσικής, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ΑN Club, Kookoo) και της περιφέρειας, ξεκίνησαν στα μέσα του 2012 τις ηχογραφήσεις για την παραγωγή του 1ου άλμπουμ τους. Το άλμπουμ  τιτλοφορείται‘’Levitation’’ και κυκλοφόρησε τον Μάρτιο 2013 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Μ.L.K (Music links Knowledge).Το ομώνυμο τραγούδι και το Inside Me έχουν ήδη ξεχωρίσει και εξελιχθεί σε ραδιοφωνικά hit, σε ραδιόφωνα οπως ο Red fm 96.3 και Rock fm 96,9, με δυνατό air play.

Οι Delay, το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock-Funk συγκρότημα από την Αθήνα δημιουργήθηκε τον Ιούνιο 2010 και μετά από μια ενδιαφέρουσα πορεία, τον Φεβρουάριο 2015 βρέθηκαν για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες ( 18/2/15 – 4/3/15 ) στην 1η θέση στα Alternative Athens Charts στο αμερικάνικο μουσικό site Reverbnation, ενώ το Μάρτιο 2015 βρέθηκαν στην 3η θέση του TOP40 στα World Music Charts και στην 1η θέση στα Rock Charts στο αγγλικό μουσικό site Beat100.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%