Διασκέδαση

Ο Ιαν ΜακΚέλεν θέλει να υποδυθεί τον Γκάνταλφ για την τηλεοπτικη σειρά του Amazon

today18 Δεκεμβρίου, 2017

Background
share close

Η Warner, η Amazon και οι κληρονόμοι του Τόλκιν συμφώνησαν για την τηλεοπτική μεταφορά του έπους της Μέσης Γης, με αποτέλεσμα ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» να ετοιμάζει βαλίτσες με πρίκουελ για τη μικρή οθόνη. Σην περίπτωση μάλιστα που θα θέλατε κάποιο οικείο πρόσωπο, ο κινηματογραφικός Γκάνταλφ αυτοπροσώπως, ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν που κέρδισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Αντρικού με τη «Συντροφιά του Δαχτυλιδιού» και επανεμφανίστηκε στην τριλογία του «Χόμπιτ», δηλώνει ήδη μαγικό παρών.

Η επερχόμενη τηλεοπτική μεταφορά του λογοτεχνικού κόσμου του Τζ.Ρ.Ρ.Τόλκιν αποτελεί σίγουρα ένα από τα πλέον αναμενόμενα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκφράζουν τη Μάχη των γιγάντων του streaming (Amazon V Netflix). Καλεσμένος της ραδιοφωνικής εκπομπής του Γκράχαμ Νόρτον, ο ΜακΚέλεν δήλωσε στο BBC Radio 2 πως είναι πρόθυμος να επαναλάβει το ρόλο. Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε αν θα ήταν ενοχλητικό να δει κάποιον άλλο ηθοποιό στη θέση του απάντησε: «Τι εννοείτε, άλλον Γκάνταλφ;»

«Δεν έχω πει ναι, γιατί δεν μου το έχουν ζητήσει. Εννοείτε πως κάποιος άλλος θα τον υποδυθεί; Ο Γκάνταλφ είναι πάνω από 7000 ετών, οπότε δεν είμαι και τόσο γέρος!», συμπλήρωσε με χαρακτηριστικό, βρετανικό χιούμορ. Σε αντίθεση ο Άντι Σέρκις όταν ρωτήθηκε τον περασμένο μήνα στο Τορόντο, αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει ως Γκόλουμ για τη σειρά, απάντησε πως ο χρόνος που είχε να διαθέσει για το franchise έχει τελειώσει και δεν ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στην τηλεοπτική σειρά.

«Δε νομίζω ότι θα γινόταν τώρα», ανέφερε ο Σέρκις. «Αισθάνομαι ότι ήμουν μέλος της Μέσης Γης για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζωή μου, ήταν μια τεράστια εμπειρία, αλλά δεν το βλέπω να επαναλαμβάνεται».

Ο ΜακΚέλεν πέταξε το γάντι ή μάλλον το δαχτυλίδι στην Amazon. Ας περιμένουμε την απάντηση λοιπόν!

 

Πηγή: cinemagazine.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%