Διασκέδαση

Οι πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας

today15 Ιανουαρίου, 2015

Background
share close

Δείτε ποιες ταινίες θα δούμε στους κινηματογράφους σήμερα.

BLACKHAT
Η νέα ταινία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Μάικλ Μαν είναι ένα θρίλερ κατασκοπείας με τον “κύριο Θορ” να προσπαθεί να σπάσει έναν κώδικα…
Ένας χάκερ, ο Νίκολας Χάθαγουεϊ, ο οποίος εκτίει ποινή 15 ετών σε φυλακή υψίστης ασφαλείας για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, δέχεται μια πρόταση προσωρινής απελευθέρωσής του, υπό τον όρο να συνεργαστεί με την κυβέρνηση και να εξαρθρώσει ένα δίκτυο ηλεκτρονικού εγκλήματος που απειλεί με όλεθρο Αμερικανούς, Κινέζους και ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Χάθαγουεϊ συμφωνεί να βοηθήσει την κατάσταση, εφόσον δεχθούν να μειωθεί η ποινή του, αλλά θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι αρχικά νόμιζε.

Σκηνοθεσία Μάικλ Μαν
Πρωταγωνιστούν Κρις Χέμσγουορθ, Βαϊόλα Ντέιβις, Τανγκ Γουέι, Τζον Ορτίζ

Η ΑΡΠΑΓΗ 3
O Λίαμ Νίσον επιστρέφει στο ρόλο του πρώην μυστικού πράκτορα, Μπράιν Μιλς. Η προσπάθειά του για επανένωση με την πρώην σύζυγό του διακόπηκε  βίαια, μετά τη δολοφονία της. Γεμάτος οργή και κατηγορούμενος για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει, προσπαθεί αυτή τη φορά να αποφύγει την ανελέητη καταδίωξη της CIA, του FBI και της αστυνομίας. Για τελευταία φορά, ο Μιλς πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους και να προστατεύσει τον μοναδικό άνθρωπο που έχει σημασία πια για αυτόν- την κόρη του.

Σκηνοθεσία Ολιβιέ Μεγκατόν
Πρωταγωνιστούν Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις, Φόρεστ Γουίτακερ, Φάμκε Γιάνσεν

ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
Ο Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης) είναι ένας παραδοσιακός κρητικός οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Λίνα (Μπέσυ Μάλφα). Δυστυχώς, δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη κι εκκεντρική αδερφή του, Ευτυχία (Χρύσα Ρώπα). Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία;
Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σε έναν συνεργάτη του, τον Μένη (Κώστας Ευρυπίωτης). Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει τη θυσία.
Κι ενώ το… προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης (Γιάννης Τσιμιτσέλης).
Η ταινία αποτελεί σύγχρονη και διαφορετική εκδοχή της κλασσικής ταινίας που όλοι αγαπήσαμε.

Σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης
Πρωταγωνιστούν Χρύσα Ρώπα, Κώστα Αποστολάκη, Μπέσυ Μάλφα, Κατερίνα Γερονικολού, Κώστα Ευρυπιώτη

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Μια τετραμελής σουηδική οικογένεια, που κάνει διακοπές για σκι στις γαλλικές Άλπεις, απειλείται από μια χιονοστιβάδα που σπέρνει τον πανικό. Αντιδρώντας ενστικτωδώς, η μητέρα προσπαθεί να σώσει τα παιδιά, ενώ ο πατέρας τρέχει μακριά φοβισμένος. Όταν όλα καταλαγιάσουν, το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με τις πράξεις του και τις συνέπειές τους.
Σκηνοθεσία Ρούμπεν Έστλαντ
Πρωταωνιστούν Γιοχάνες Κούνκε, Λίζα Λόβεν Κόνγκσλι, Κρίστοφερ Χίβγιου

ΠΑΡ ‘ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Η τυχαία συνάντηση ενός ξεπεσμένου, πρώην πρωτοποριακού μουσικού παραγωγού και μιας νεαρής βρετανής τραγουδοποιού που έχει ξεμείνει στο Μανχάταν εξελίσσεται σε μια πολλά υποσχόμενη, αντισυμβατική συνεργασία.

Σκηνοθεσία Τζον Κάρνεϊ
Πρωταγωνιστούν Κίρα Νάιτλι, Μαρκ Ράφαλο, Χέιλι Στάινφελντ, Άνταμ Λεβάιν

BELLE
Μεγαλωμένη από τον αριστοκράτη θείο της, η μιγάδα Μπελ προσπαθεί να ζήσει σύμφωνα με τις προσωπικές αξίες της στην κομφορμιστική, βαθιά συντηρητική Αγγλία του 18ου αιώνα.
Σκηνοθεσία Άμα Ασάντε
Πρωταγωνιστούν Σάρα Γκέιντον, Σαμ Ριντ, Τομ Γουίλκινσον, Γκούγκου Μπάθα – Ρο

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%