Διασκέδαση

Ποιές ταινίες κάνουν πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων

today23 Δεκεμβρίου, 2014

Background
share close

Δείτε ποιες ταινίες θα προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες την ημέρα των Χριστουγέννων!

Η Γκρέις του Μονακό
Με τη Νικόλ Κίντμαν να ερμηνεύει τη χολλυγουντιανή σταρ και τον Ολιβιέ Ντάαν να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, η «Γκρέις του Μονακό» φέρνει στο φως τις δυσκολίες που κρύβει η λάμψη του στέμματος. Η βιογραφία μάς μεταφέρει στο 1962 και στην οξεία διπλωματική κρίση που ξεσπά ανάμεσα στο Μονακό και τη Γαλλία, η οποία αναγκάζει την Γκρέις Κέλλυ να υποδυθεί τον σπουδαιότερο ρόλο της καριέρας της, αυτόν της πριγκίπισσας…

Αγαπώντας, πίνοντας και τραγουδώντας
Το κύκνειο άσμα του Αλαίν Ρενέ, ενός από τους εμβληματικότερους δημιουργούς στην ιστορία της 7ης τέχνης, είναι μια βραβευμένη στο Φεστιβάλ Βερολίνου παιχνιδιάρικη κομεντί χαρακτήρων, η οποία στηρίζεται σε θεατρικό έργο του ιδιαίτερα αγαπητού στον σκηνοθέτη Βρετανού Άλαν Άικμπορν («Smoking / No Smoking», «Προσωπικοί φόβοι σε δημόσιους χώρους» ). Ανάλαφρη διάθεση, «ψεύτικα» σκηνικά, ανατρεπτικό χιούμορ και μια πρωτότυπη μείξη ζωής και τέχνης (ένα από τα μόνιμα θέματα της τελευταίας περιόδου του Ρενέ ), καθώς στην εξοχή του Γιορκσάιρ η ζωή τριών ζευγαριών αναστατώνεται από την αινιγματική συμπεριφορά του φίλου τους Τζορτζ Ράιλι.

Αστερίξ: Η κατοικία των θεών
Έτος 50 π.Χ. Όλη η Γαλατία βρίσκεται υπό ρωμαϊκή κατοχή. Όλη, εκτός από το γνωστό μικρό γαλατικό χωριό. Αυτή τη φορά ο Ιούλιος Καίσαρας αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τις λεγεώνες του και βρίσκει νέο τρόπο να κατακτήσει τους Γαλάτες. Θα αλλοιώσει τα έθιμα και την καθημερινότητά τους, ώστε να τους “μετατρέψει” σε Ρωμαίους. Για να το πετύχει αυτό, χτίζει ρωμαϊκού τύπου κατοικίες γύρω από το μικρό γαλατικό χωριό, στις οποίες θα κατοικήσουν ρωμαίοι πολίτες, έτσι ώστε να μεταφέρουν παράλληλα και τον τρόπο ζωής τους στην περιοχή. Θα καταφέρει ο Αστερίξ να αποτρέψει τα σχέδια του Καίσαρα και να πείσει τους φίλους του να μην ακολουθήσουν τα μοντέρνα ρωμαϊκά ήθη; Θα καταφέρουν να διατηρήσουν την γαλατική τους ταυτότητα, σώζοντας έτσι το χωριό τους από αυτόν τον διαφορετικό κίνδυνο;

Το ΑΣΤΕΡΙΞ: Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ είναι ο δέκατος έβδομος τόμος από τη σειρά των δημοφιλών κόμικς με τα οποία μεγαλώσαμε, σε σενάριο του Ρενέ Γκοσινί και εικονογράφηση του Αλμπέρ Ουντερζό. Δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1971 στο γαλλικό περιοδικό κόμικς “Pilote” και το 1973 μεταφράστηκε για πρώτη φορά στα Αγγλικά.

Το ΑΣΤΕΡΙΞ: Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ θα είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων Αστερίξ που θα πρoβληθεί σε 3D

Το μονοπάτι του θανάτου
Βασισμένη στη best seller σειρά μυθιστορημάτων του μετρ ιστοριών θρίλερ και μυστηρίου Λόρενς Μπλοκ, η ταινία Το μονοπάτι των θεών εστιάζει στη ζωή του πρώην αστυνομικού Ματ Σκάντερ.
Ο Ματ, τον οποίο στη μεγάλη οθόνη υποδύεται ο Λίαμ Νίσον (Η ΑΡΠΑΓΗ 1,2,3, NON-STOP), μπορεί κάποτε να ήταν ένας πολύτιμος για το σώμα νεοϋορκέζος αστυνομικός πρώτης γραμμής, όμως τώρα πια, εργάζεται παράνομα ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ. Παρότι διστακτικός αρχικά, ο ντεντέκτιβ αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο (Νταν Στίβενς), προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της γυναίκας του. Καθώς πλησιάζουν όμως προς τη λύση του μυστηρίου, ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση στην οποία έμπλεξαν είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο μπορούσαν να φανταστούν…

Ο έβδομος γιος
Η νέα υπερπαραγωγή βασίζεται στα σκοτεινά παραμύθια του Τζόζεφ Ντιλέινι, SPOOK’S APPRENTICE, με πρωταγωνιστές τους: Τζεφ Μπρίτζες, Τζούλιαν Μουρ, Κιτ Χάριγκτον και Μπεν Μπαρνς.
Ένα νεαρό παιδί που βλέπει πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν, θα μαθητεύσει στο πλευρό ενός μάγου, ώστε να επιτύχει αυτό που δεν κατάφερε κανένας άλλος: να μάθει να αντιμετωπίζει επιτυχώς το κακό που ενσαρκώνει η μάγισσα Τζούλιαν Μουρ σε μια δύσκολη μάχη, ανάμεσα στις δυνάμεις του υπερφυσικού κι εκείνες του ανθρώπινου είδους.

Μια νύχτα στο Μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ
Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Μπεν Στίλερ παρέα με τον σκηνοθέτη των επιτυχιών Σον Λέβι, επιστρέφουν με ατέλειωτο, κινηματογραφικό, μεταμεσονύκτιο χάος στην τρίτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών Μια νύχτα στο Μουσείο

Όταν η μαγεία η οποία “ξυπνάει” τα εκθέματα του μουσείου αρχίσει να εξασθενεί, ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους, ενώνοντας αγαπημένους και νέους χαρακτήρες από όλο το φάσμα της παγκόσμιας ιστορίας, και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι, ώς την άλλη άκρη του κόσμου.
Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωες μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα;
Οι Ρόμπιν Ουίλιαμς, Όουεν Ουίλσον, Νταν Στίβενς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Στιβ Κούγκαν και Ρίκι Ζερβέ θα έρθουν κοντά, μέσα από τη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 3.000 χρόνων.

Bekas
Κοινωνικό δράμα από το Ιράκ με πρωταγωνιστές δύο άστεγα ορφανά αγόρια, τον επτάχρονο Ζάνα και τον δεκάχρονο Ντάνα που αγωνίζονται να επιβιώσουν στο Κουρδιστάν του 1990. Τα δύο αδερφάκια παρακολουθούν λαθραία μερικές σκηνές από την ταινία «Superman» μέσα από μια τρύπα στον τοίχο του τοπικού σινεμά. Αποφασίζουν να πάνε στην Αμερική για να ζήσουν με τον σούπερ-ήρωα, κυνηγώντας το όνειρό τους.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%