Διασκέδαση

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής: Ηρώδειο, 26 Σεπτεμβρίου

today9 Σεπτεμβρίου, 2016

Background
share close

 

 

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής:

Οικοδεσπότες στη γιορτή των 20 χρόνων του  «Μαζί για το Παιδί»

 

 

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και o Στέφανος Κορκολής ενώνουν φωνές και μελωδίες  ταξιδεύοντας με τα φτερά της ποίησης και προορισμό ένα αισιόδοξο μέλλον για 30.000 παιδιά.

Το «Μαζί για το Παιδί» γιορτάζει τα είκοσί  του χρόνια στο Ηρώδειο, στις 26 Σεπτεμβρίου στις  21:00. Οι οικοδεσπότες  της βραδιάς  Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής  θα μας ταξιδέψουν  «Με τα φτερά της ποίησης» στις γειτονιές των μεγάλων ποιητών μας.

Μ’ ένα «στολισμένο τρελοβάπορο» θα βρούμε «το νησί του Παράδεισου», «σιντριβάνια με νερό», «όμορφους μπαξέδες»,  θα συναντήσουμε «το κοχύλι», θα ακούσουμε «της θάλασσας το νανούρισμα»,  θα τραγουδήσουμε γι’ αυτή την  «όμορφη και παράξενη πατρίδα»!

Η μελωδική φωνή της Άλκηστης Πρωτοψάλτη θα συνοδεύεται  από τη μουσική του σολίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή.  Οι κλασικοί ποιητές μας Ελύτης, Καβάφης, Σεφέρης,  αλλά και οι λιγότερο διάσημοι Καββαδίας και  Γκάτσοςθα ενωθούν  με ιδανικές  χημείες και εκρηκτικά μείγματα σε μια όμορφη γιορτή!

Μια γιορτή  γεμάτη με  τραγούδια, «ρουμπίνια,  ρόδα, μαργαριτάρια, κρίνους  και αμέθυστους μενεξέδες» , μία βραδιά με ματζόρε και μινόρε συναισθήματα.

Σε αυτήν την ξεχωριστή γιορτή ας ενώσουμε τις φωνές και τις ενέργειες μας για να «χτίσουμε» ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για τα παιδιά του «Μαζί  για το Παιδί».

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους σκοπούς της Ένωσης.

 

korkolis_dt

 

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη: 70€

Α’ Ζώνη: 50€

Β’ Ζώνη: 30€

Άνω Διάζωμα: 20€

Φοιτητικά εισιτήρια: 15€

(Τα φοιτητικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό στο άνω διάζωμα)

 

protopsalti

 

Προπώληση εισιτηρίων:

  • TicketServices, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο (10.00-14.00)
  • Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
  • Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: http://www.ticketservices.gr(όλο το 24ωρο)

 

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:

 

mazigiatopaidi

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους, παρέχοντας ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη.

Αγ. Θωμά 14 Αθήνα 11527 | Τηλ.: 2107482690 | Fax : 2107482664 | E-mail: [email protected] | www.mazigiatopaidi.gr | www.facebook.com/mazigiatopaidi | https://twitter.com/mazigiatopaidi | https://www.instagram.com/mazigiatopaidi/

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%