Διασκέδαση

Ρόμπιν Ράιτ και Lady Gaga θα εμφανίζονται στο σίκουελ του «Blade Runner»

today1 Απριλίου, 2016

Background
share close

Εκτός από τους Χάρισον Φορντ και Ράιαν Γκόσλινγκ που είχε ανακοινωθεί ότι θα πρωταγωνιστούν στη συνέχεια αυτού του διαχρονικού κομψοτεχνήματος της επιστημονικής φαντασίας, στη διανομή προστίθεται η εξαιρετική Ρόμπιν Ράιτ καθώς και η εκκεντρική σταρ της ποπ Lady Gaga!

Το πολυαναμενόμενο (και κάποιες φορές επίφοβο) σίκουελ στο αριστουργηματικό, φουτουριστικό νέο-νουάρ του Ρίντλεϊ Σκοτ «Blade Runner» πρόκειται να ξεκινήσει να γυρίζεται τον Ιούλιο, με τον Ντενίς Βιλνέβ («Prisoners», «Enemy», «Sicario: Ο Εκτελεστής») στη σκηνοθεσία και παραγωγό τον Σκοτ.

Ο Βιλνέβ δουλεύει πάνω σε ένα σενάριο των Χάμπτον Φάντσερ (ο οποίος συνυπέγραφε το σενάριο του αυθεντικού «Blade Runner») και Μάικλ Γκριν, που αφηγείται την ιστορία του Ρικ Ντεκάρντ, κάποιες δεκαετίες μετά το τέλος της πρώτης ταινίας.

Τα χείλη των σεναριογράφων είναι σφραγισμένα σε σχέση με το πώς θα ταιριάξουν στην πλοκή οι Γκόσλινγκ και Ρόμπιν Ράιτ ή ποιον χαρακτήρα θα ενσαρκώνει η δεύτερη στην ταινία, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι θα γίνει επεξεργασία της ιδέας, ότι ο Ντεκάρντ (Χάρισον Φορντ) δεν είναι τόσο ανθρώπινος όσο ήταν κάποτε, σε έναν κόσμο που τα γενετικά τροποποιημένα πανομοιότυπα  μπορούν να περάσουν σαν κανονικοί άνθρωποι (ή μήπως όχι;).

Επίσης έγινε γνωστό ότι η Lady Gaga θα υποδύεται έναν χαρακτήρα αντίστοιχο με τον Ρόι Μπάτι του Ρούντγκερ Χάουερ, πως θα ηγείται δηλαδή μιας ομάδας ανδροειδών που στρέφονται κατά των κατασκευαστών τους.

Με τον σπουδαίο διευθυντή φωτογραφίας Ρότζερ Ντίκινς να συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον Βιλνέβ, περιμένουμε η όψη της ταινίας να κόβει την ανάσα, ενώ η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου 2018, δηλαδή ένα μόλις χρόνο πριν από τη χρονολογία εξέλιξης του αυθεντικού «Blade Runner».

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%