NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Αγγελική Νοέα «Μάλλον το ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός αλλά δεν το ομολογούσα»

today9 Δεκεμβρίου, 2019

Background
share close

Η Αγγελική Νοέα επισκέφτηκε τον NGradio.gr για να μας μιλήσει για την θεατρική παράσταση “ΓΚΟΥΝΤ ΛΑΚ” και να την γνωρίσουμε καλύτερα.

Το “ΓΚΟΥΝΤ ΛΑΚ” είναι μια κωμική ελεγεία για τα σπουδαία όνειρα που αστεία καίγονται. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στο θέατρο RADAR.

Με αφορμή το έργο που διαδραματίζεται στην δεκαετία του ’90 κάνεμ μία μικρή αναδρομή με την Αγγελική στην αγαπημένη αυτή δεκαετία φτάνοντας στο σήμερα!

Η ίδια δεν ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός, όταν την ρωτούσαν απαντούσε με χιούμορ. Έχοντας ενασχόληση με το αντικείμενο από μικρή ηλικία, κάποια στιγμή αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά.
Μέχρι τότε είχε δοκιμάσει και αρκετά άλλα επαγγέλματα όπως κομμωτική, κόσμημα κ.α.

«Νομίζω ότι από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά δεν το δήλωνα!» μας εξηγεί. «Μάλλον το ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός αλλά δεν το ομολογούσα! Δεν έπαιρνα απόφαση να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά γιατί θέλει πολύ σθένος!», αναφέρει συγκεκριμένα.

«Ονειρεύομαι πολύ απλά πράγματα! Να είμαι υγιής στο σώμα μου και στο μυαλό μου! Και γενικά θέλω να περνάω καλά! Δηλαδή, να κάνω το επάγγελμα που έχω διαλέξει, να μπορώ να βγάζω χρήματα από αυτό, να ταξιδεύω, να είμαι με τους φίλους μου, με την οικογένειά μου! Να είμαι ευτυχισμένη!», μας λέει απαντώντας σε ερώτηση ακροατή για το ποια είναι τα όνειρά της.

Δείτε την όμορφη συζήτηση που είχε με την Βασιλεία Περόγλου καλεσμένη στην εκπομπή “Ή το ‘χεις Ή δεν το ‘χεις” όπως μεταδόθηκε στον NGradio.gr την Παρασκευή 13 Δεκεμβείου εδώ:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%