Lifestyle

Αυτός είναι ο πιο sexy άντρας για το 2014

today20 Νοεμβρίου, 2014

Background
share close

Ο Chris Hemsworth, που ενσαρκώνει τον θεό Θωρ στην ομώνυμη ταινία, αναδείχθηκε ως «ο πιο σέξι άντρας εν ζωή» για το 2014 από το περιοδικό People, που απονέμει τον τίτλο εδώ και 35 χρόνια.

Οι «προβλέψεις» των τελευταίων ημερών ήθελαν τον Neil Patrick Harris και τον Chris Pratt ως πιθανούς νικητές του τίτλου, όπως φαίνεται όμως από το αποτέλεσμα έπεσαν έξω.

people-sexi-photo

Η είδηση ανακοινώθηκε μέσω του κωμικού τοκ σόου της αμερικανικής τηλεόρασης Jimmy Kimmel Live πριν ακόμα κυκλοφορήσει το περιοδικό.

Ο αυστραλός ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό ότι μαζί με τη σύζυγό του, θεώρησαν «αρκετά αστείο» το ότι φέτος επιλέχτηκε εκείνος για τον συγκεκριμένο τίτλο. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2010, έχει μία κόρη δύο ετών και δίδυμους γιους 8 μηνών.

«Νομίζω ότι μου χαρίσατε το δικαίωμα να καυχιέμαι για μερικές εβδομάδες μέσα στο σπίτι. Μπορώ απλά να της λέω “Θυμήσου, αυτό πιστεύει ο κόσμος, άρα δεν χρειάζεται να πλένω πια τα πιάτα. Δεν χρειάζεται να αλλάζω πάνες. Είμαι υπεράνω.” Τώρα τα κατάφερα» είπε ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι όλα τα χρωστάει στον Matt Damon, που του έμαθε να είναι σέξι.

 

chris_hemsworth_12

chris_hemsworth_1

Chris-Hemsworth

Chris-Hemsworth2

Chris-Hemsworth3

Chris-Hemsworth-2013

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%