Μουσική

Ακούστε το “Super Girl” σε acoustic version από το σπίτι της Στεφανίας Λυμπερακάκη

today2 Απριλίου, 2020

Background
share close

Με τη συνοδεία του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Gabriel Russel από τους Arcade η Στεφανία Λυμπερακάκη, τραγουδά για πρώτη φορά σε ακουστική εκδοχή το “Super G!rl” “μένοντας σπίτι” της.

Μπορεί η Eurovision 2020 να ακυρώθηκε, όμως η Stefania παραμένει στο «πηδάλιο» της εκπροσώπησης της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό και για το 2021, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό η ΕΡΤ μέσω των social media της.  

Το τραγούδι «SuperG!rl» έχει διαγράψει ήδη εξαιρετική πορεία αφού έχει βρεθεί στο Top50 των iTunes σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, μετράει 3.000.000 προβολές στο YouTube και σε πρόσφατη ψηφοφορία στο επίσημο site της δημόσιας ισπανικής τηλεόρασης βρέθηκε στη 2η θέση από τις 43 χώρες στις προτιμήσεις του κοινού.

«Σε ευχαριστώ @dimitriskontopoulos που με κάλεσες στο #Qsessions. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι η πρώτη φορά που θα τραγουδούσα το “SuperG!rl” θα ήταν κάτω από αυτές τις καταστάσεις. Αλλά μην ξεχνάτε… τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει κάτω… που λένε και οι στίχοι του “SuperG!rl”» έγραψε η Stefania στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: www.lifo.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%