Μουσική

28/2/2020 | Category: Μουσική

“Ti”, το καινούργιο cover των The Zero Won

“Ti”, το πρώτο ελληνικό cover των The Zero Won

Οι TheZeroWon μας δίνουν αυτή την φορά μια ελληνική γεύση σε ένα διαφορετικό και μοναδικό cover βασισμένο στο “Ti” της Josephine. Με το γνώριμο πια ύφος της μπάντας και την χροιά της Polinas Leshnevskaia, front woman του συγκροτήματος, έρχονται να δώσουν μια άλλη οπτική στην Ελληνική σκήνη. Το πολλά υποσχόμενο “Ti” μόλις κυκλοφόρησε μαζί με το πρώτο τους βιντεοκλίπ στο YouTube όπου τις λήψεις υπογράφει ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Πιλάβιος.

Δείτε το official video:

Λίγα λόγια για τους The Zero Won

Οι TheZeroWon είναι ένα Pop project από την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το χειμώνα του 2017. Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Indie/Pop digital single “Waves”,ενώ αργότερα μας κέρδισαν τα δικά τους “MINE”,”Lights”, “Sour”, “Morning”.

Με τη δημιουργία του καλοκαιρινού single τους, “IDecided”,ξεκίνησαν και οι LIVE εμφανίσεις τους. Tο πρώτο ολοκληρωμένο EP τους, “Glitter & Lashes“, είναι η χορευτική εκδοχή της μπάντας η οποία και περιέχει το γνωστό τους cover στο “Diamonds” της Rihanna. 

Πρόσφατα παρουσίασαν το καινούργιο τους EP “Changed”, εκφράζοντας έτσι μια πιο συναισθηματικά φορτισμένη εκδοχή, και ακολούθησε ένα Single το “OwnIt”. Λένε ότι παίζουν CosmicPop με νότες Electronicaκαιαυτή την στιγμή η μπάντα βρίσκεται στο studio, δουλεύοντας πάνω σε νέο υλικό και προετοιμάζοντας τις επερχόμενες συναυλίες της.