Μουσική

Bengoa – “Η Σωτηρία της ψυχής” | Κυκλοφορεί Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

today31 Οκτωβρίου, 2022

Background
share close

Bengoa

“Η Σωτηρία Της Ψυχής”

Το νέο single του Έλληνα μουσικού παραγωγού είναι μια επανεκτέλεση του πασίγνωστου κομματιού των Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνας Νικολακοπούλου. Κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, μέσω της SAOS RECORDS και προαναγγέλλει το νέο άλμπουμ του, συνοδευόμενο από ένα video clip έκπληξη!

Ο νέος δίσκος του Bengoa θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο με τίτλο ‘Music For Your Red Parts – The Bsides’ και αποτελεί την φυσική συνέχεια του άλμπουμ ‘Music For Your Red Parts’ που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Εννέα ολοκαίνουργια κομμάτια που ολοκληρώνουν τον συγκεκριμένο μουσικό κύκλο και λειτουργούν ως κατακλείδα μιας άκρως παραγωγικής χρονιάς.

Το πρώτο single από το άλμπουμ είναι μια επανεκτέλεση ενός πολυαγαπημένου τραγουδιού της δεκαετιας του ‘80 και αποτελεί το πρώτο κομμάτι του Bengoa με ελληνικό στίχο. Το τελικό αποτέλεσμα – που θυμίζει έντονα Λένα Πλάτωνος – βασίζεται στα αισθαντικά φωνητικά της Παρασκευής Δουρουκλάκη (που συμμετέχει σε ένα ακόμη κομμάτι στο δίσκο) ενώ ο Στάθης Καριπίδης χρησιμοποιεί πανέξυπνα ψηφιακά 808 ντραμς, ηλεκτρικό μπάσο και βαθιά μελαγχολικά pads, φτιάχνοντας ένα μεταμοντέρνο ύμνο, συστήνοντας το κομμάτι στη σύγχρονη γενιά ακροατών. Η δύναμη των στίχων είναι τέτοια που η απλή, λιτή και απέριττη σύνθεση ουσιαστικά τους αναδεικνύει.

Η “Σωτηρία Της Ψυχής” κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και σε ένα πανέμορφο διαφανές 7ιντσο βινύλιο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4-11-2022
Είδος: electronica, downtempo, balearic beat, obscure pop
Μουσική παραγωγή / προγραμματισμός: Στάθης Καριπίδης (Bengoa)
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Ερμηνεία: Παρασκευή Δουρουκλάκη
Pre-save /stream: https://bfan.link/i-sotiria-tis-psyhis

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%