Μουσική

Η Beyoncé ανακοίνωσε το συλλεκτικό box set «How To Make Lemonade»

today4 Μαΐου, 2017

Background
share close

Με ένα συλλεκτικό Box Set, η Μπιγιονσέ μας ξεναγεί στα παρασκήνια του πολυβραβευμένου άλμπουμ «Lemonade».

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του περίφημου «Lemonade», η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε την έλευση του box set που δίνει συνέχεια στο δίσκο της, όπως καταλαβαίνουμε και από τον τίτλο του «How to Make Lemonade».

Το «How To Make Lemonade» είναι ένας σημαντικός τόμος και μία διεξοδική ματιά στο ταξίδι του «Lemonade», δίνοντας άνευ προηγουμένου πρόσβαση στη δημιουργία του πολυβραβευμένου άλμπουμ, με ένα αριθμημένο συλλεκτικό βιβλίο, διπλό LP βινύλιο και ηχητικά όσο και οπτικά downloads.

Το 600+ σελίδων βιβλίο σκληρού εξωφύλλου περιέχει εκατοντάδες αδημοσίευτες φωτογραφίες από το making of του «Lemonade» και δείχνει την έμπνευση και τα θέματα πίσω από μερικές εκ των πιο προκλητικών και κρυπτικών στιγμών της ταινίας, η οποία συνόδευσε την κυκλοφορία του δίσκου.

Τον πρόλογο έχει γράψει ο Dr. Michael Eric Dyson, σε ποίηση της Warsan Shire. Τα προσωπικά γραπτά και οι στίχοι της Μπιγιονσέ απλώνονται σε όλο το βιβλίο.

Το Box Set «How To Make Lemonade» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα το καλοκαίρι και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%