Μουσική

Ο Δαίμων Εαυτός – Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Παντελή Σπύρου

today12 Φεβρουαρίου, 2016

Background
share close

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Παντελή Σπύρου με τίτλο “Δαίμων Εαυτός” περιλαμβάνει επτά τραγούδια τα οποία είναι αποτέλεσμα μιας εσωτερικής αναζήτησης του συνθέτη.

 

daimon-eautos

Μέσα από ένα συνονθύλευμα παραδοσιακής μουσικής με σύγχρονα ηχοχρώματα, ο Παντελής Σπύρου  παρουσιάζει μια ηχητική διαδρομή  η οποία σκιαγραφεί την πορεία της ανθρώπινης ζωής μέσα από επτά στάδια. Σε κάθε στάδιο – τραγούδι, εμφανίζεται και κρύβεται συγχρόνως ένας “Δαίμων” και ένας “δαίμονας” της ψυχής, όπου, στο τέλος, καταλήγουν σε μια εσωτερική διαμάχη, η οποία εξιστορείται στο ομότιτλο τραγούδι “Δαίμων Εαυτός”, σε μια μουσική ιστορία που ολοκληρώνεται με την εικαστική υποστήριξη του πολύ καλαίσθητου 24σέλιδου ένθετου, το οποίο περιλαμβάνεται στο cd.

Ο Παντελής Σπύρου υπογράφει την σύνθεση και την ενορχήστρωση των τραγουδιών, καθώς και τους στίχους του ομώνυμου τραγουδιού  “Δαίμων Εαυτός“.

Στην ερμηνεία ακούγονται νέοι και ιδιαίτεροι, ο καθένας με τον τρόπο του, ερμηνευτές: ο Κώστας Τζαναμπέτης, η Αλεξάνδρα Νταλαρίζου και η Ιωάννα Δογλαρίδου. Τους στίχους υπογράφουν οι: Γιάννα Σιαρίδου, Μάριος Παυλίδης και Πελαγία Κουκίδου.

Τη δισκογραφική δουλειά του Παντελή Σπύρου μπορείτε να βρείτε ή να την παραγγείλετε στα συνεργαζόμενα δισκοπωλεία και σημεία πώλησης, στις αλυσίδες Public, Reload, Ιανός, ενώ είναι παράλληλα διαθέσιμη για download στα μεγάλα διαδικτυακά δισκοπωλεία, τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καθώς και στο online shop της Zefxis Music.

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα για τον δίσκο daimon-eaytos.com και στο αντίστοιχο fan page στο Facebook .

Κάποια από τα τραγούδια του δίσκου μπορείτε να ακούσετε και εδώ:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%