Μουσική

Δείτε το καινούργιο βίντεο κλιπ των Massive Attack

today25 Φεβρουαρίου, 2016

Background
share close

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ των Massive Attack για το κομμάτι ‘Voodoo In My Blood’, σε σκηνοθεσία του Ringan Ledwidge.

Το ‘Voodoo In My Blood’ περιλαμβάνεται στο καινούργιο EP των Massive Attack, ‘Ritual Spirit’, το οποίο έγραψε και έκανε την παραγωγή ο Robert del Naja, από το συγκρότημα, και ο μακροχρόνιος συνεργάτης τους Euan Dickinson. Το κομμάτι έχει φωνητικά από τους Young Fathers, τους οποίους ο Del Naja χαρακτήρισε ως “την καλύτερη μπάντα στον κόσμο αυτήν τη στιγμή”. Στο EP επίσης περιλαμβάνεται και το κομμάτι ‘Take It There’, που σηματοδοτεί την επιστροφή του Tricky, καθώς και συνεργασίες με τον Roots Manuva (‘Dead Editors’) και τον, νέο στα μουσικά δρώμενα, Azekel (‘Ritual Spirit’).

Το ‘Voodoo In My Blood’ είναι το δεύτερο φιλμ για κομμάτι του EP ‘Ritual Spirit’. To πρώτο ήταν το ‘Take It There’, σε σκηνοθεσία του Hiro Murai, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός John Hawkes, που έχει προταθεί για ΄Οσκαρ.

Παράλληλα, οι Massive Attack, μετά τις sold out συναυλίες τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη. Το νέο live θέαμά τους είναι σχεδιασμένο από τον Robert del Naja και τους United Visual Artists, με τους οποίους το συγκρότημα έχει μακροχρόνια συνεργασία. Support σε όλες τις συναυλίες κάνουν οι Young Fathers.

Δείτε το:

Πηγή: tralala.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%