Μουσική

Η Δήμητρα Γαλάνη τραγουδά “Είκοσι Αιώνες”

today10 Φεβρουαρίου, 2015

Background
share close

Στα μέσα Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το αναμενόμενο άλμπουμ «Ο χορός των ημερών» του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου. Το δίδυμο που χάρη στο τραγούδι «Τα μεροκάματα» διακρίθηκε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και αγαπήθηκε ιδιαίτερα τους προηγούμενους μήνες, ετοίμασε ένα άλμπουμ σε στίχους του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους που κρύβει πολλές εκπλήξεις και συμμετοχές. Μια απ’αυτές είναι η Δήμητρα Γαλάνη, που τραγουδά ένα από τα πιο ξεχωριστά τραγούδια του δίσκου, το «Είκοσι Αιώνες».

Ο Χρυσόστομος Καραντωνίου έχει συνθέσει όλα τα τραγούδια τουάλμπουμ που χαρακτηρίζεται από  σπάνια μελωδικότητα και  πολύ προσωπικό χαρακτήρα. Ο Πάνος Παπαϊωάννου ερμηνεύει με στιβαρότητα και γνήσιο λαϊκό ύφος όλα τα τραγούδια της συλλογής, ενώ συμπράττει σε ένα άλλο με τον Παντελή Θαλασσινό. Στο δίσκο συμμετέχει ερμηνευτικά και η Λαμπρινή Καρακώστα.

Το άλμπουμ «Ο χορός των ημερών» θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο από τη Feelgood Records.

image004

Στη φωτογραφία από δεξιά προς αριστερά: Δημήτρης Παπαχαραλάμπους, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Δήμητρα Γαλάνη, Πάνος Παπαϊωάννου κατά την ηχογράφηση του τραγουδιού.

Δείτε το lyric video

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%