NGradio So good... like you
Στα μέσα Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το αναμενόμενο άλμπουμ «Ο χορός των ημερών» του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου. Το δίδυμο που χάρη στο τραγούδι «Τα μεροκάματα» διακρίθηκε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και αγαπήθηκε ιδιαίτερα τους προηγούμενους μήνες, ετοίμασε ένα άλμπουμ σε στίχους του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους που κρύβει πολλές εκπλήξεις και συμμετοχές. Μια απ’αυτές είναι η Δήμητρα Γαλάνη, που τραγουδά ένα από τα πιο ξεχωριστά τραγούδια του δίσκου, το «Είκοσι Αιώνες».
Ο Χρυσόστομος Καραντωνίου έχει συνθέσει όλα τα τραγούδια τουάλμπουμ που χαρακτηρίζεται από σπάνια μελωδικότητα και πολύ προσωπικό χαρακτήρα. Ο Πάνος Παπαϊωάννου ερμηνεύει με στιβαρότητα και γνήσιο λαϊκό ύφος όλα τα τραγούδια της συλλογής, ενώ συμπράττει σε ένα άλλο με τον Παντελή Θαλασσινό. Στο δίσκο συμμετέχει ερμηνευτικά και η Λαμπρινή Καρακώστα.
Το άλμπουμ «Ο χορός των ημερών» θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο από τη Feelgood Records.
Στη φωτογραφία από δεξιά προς αριστερά: Δημήτρης Παπαχαραλάμπους, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Δήμητρα Γαλάνη, Πάνος Παπαϊωάννου κατά την ηχογράφηση του τραγουδιού.
Δείτε το lyric video
Συντάκτης: New Generation Radio
Μουσικές από την παγκόσμια σκηνή του παρελθόντος και του παρόντος... με τη Χαρούλα Νικολαΐδου
close
με την Φαία Στάινερ
18:00 - 20:00
με τον Διαμαντή Κυριακάκη
20:00 - 21:00
Δευτέρα & Τρίτη
21:00 - 23:00
Δευτέρα - Παρασκευή
23:00 - 23:59
Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη
12:00 - 14:00
COPYRIGHT 2020. NGRADIO
[give_form id=”125008″]
[give_form id=”123452″]
Σχολιάστε το άρθρο (0)