Μουσική

Διεθνές φεστιβάλ Τζαζ στην Κοζάνη

today14 Αυγούστου, 2013 1

Background
share close

Ο «Σύλλογος Φίλων της Τζαζ στην Κοζάνη» και ο Δήμος Κοζάνης – Οργανισμός Πολιτισμού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν για πρώτη φορά διεθνές τζαζ φεστιβάλ στις 4, 5 , 6 και 7 Σεπτεμβρίου  2013 στην Κοζάνη, με συναυλίες, σεμινάρια και jam session, με στόχο την πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης και την κατοχύρωση του φεστιβάλ ως θεσμού στα πολιτιστικά δρώμενα.

Το φεστιβάλ αυτό έχει ένα πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό χαρακτήρα. Πρόκειται για το jam session, στο οποίο θα έχουν τη χαρά οι μουσικοί από όλο τον κόσμο να παίξουν μαζί και να γνωριστούν μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας μουσικές εμπειρίες και να προσφέρουν κάτι μοναδικό στο ακροατήριό τους.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν κορυφαίοι μουσικοί από όλο τον κόσμο όπως ο Χρήστος Ραφαηλίδης (βάιμπς), ο Hector Martignon (πιάνο) Nέα Υόρκη ΗΠΑ, ο Παναγιώτης Ανδρέου (μπάσο), ο Mauricio Herrera (ντράμς)  Νέα Υόρκη (Κούβα), ο Lior Yekutieli (κιθάρα) Ισραήλ, ο Γιώτης Κιουρκτσόγλου (μπάσο), ο Marc Halbheer (ντραμς) Ελβετία, ο Δημήτρης Μαχλής (κιθάρα, oud) Καλιφόρνια ΗΠΑ, ο Αναστασιάδης Κώστας (ντραμς), ο Χρήστος Γερμένογλου (ντραμς), ο Γιώτης Δαμιανίδης (κιθάρα), ο Πέτρος Δαμιανίδης (μπάσο), η Βάσω Δημητρίου (κιθάρα), ο Μάξιμος Δράκος (πιάνο), ο Χάρης Χαραλάμπους (μπάσο), ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος (ντραμς), η Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου (φωνητικά), ο Γιώργος Τζούκας (πιάνο), ο Λάκης Τζήμκας (μπάσο) και ο Μανώλης Κουτσουνάνος (ντραμς).

Η έναρξη του φεστιβάλ στις 4 Σεπτεμβρίου θα γίνει στο ξενοδοχείο «Ερμιόνιο». Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν από τις 5 έως 7 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.

Πηγή: Newsbeast

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (1)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%