Μουσική

Editors “Black Gold”| νέο βίντεο και ευρωπαϊκή περιοδεία

today26 Σεπτεμβρίου, 2019

Background
share close

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου best of άλμπουμ και της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Editors παρουσιάζουν το νέο βιντεοκλίπ για το single, “Black Gold”.

Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο επί χρόνια συνεργάτης του συγκροτήματος Rahi Rezvani. Σε αυτό πρωταγωνιστούν ο Tom Smith, frontman των Editors και η ηθοποιός Nicole Stark. Το ζευγάρι βρίσκεται σε μια  κόκκινη Mustang μέσα στην έρημο και σύντομα σταματούν σε ένα άδειο μοτέλ και βενζινάδικο. Μέσα σε τούτο το έρημο και παρατημένο περιβάλλον αντικατοπτρίζεται η καταστροφή της σχέσης του ζευγαριού.

Το “Black Gold” περιλαμβάνει 13 κομμάτια από τα έξι studio άλμπουμ τους, μαζί με τρία ολοκαίνουργια τραγούδια: το “Upside Down”, ένα φεστιβάλ anthem, το “Frankenstein” (παρακολουθήστε το υπερφυσικό βίντεο εδώ) και το δραματικό gothic “Black Gold”.

Παράλληλα, το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει ευρωπαϊκή περιοδεία στις αρχές του 2020. Φυσικά, ανάμεσα στους 27 σταθμούς βρίσκεται και η Ελλάδα. Οι Editors θα βρίσκονται στις 27 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Theatre και στις 28 Μαρτίου στην Αθήνα στο γήπεδο Tae Kwon Do.

Το “Black Gold” αντιπροσωπεύει τα τελευταία 15 χρόνια των Editors, αλλά παράλληλα δίνει μια μικρή γεύση από ένα συναρπαστικό μέλλον για μια από τις ανθεκτικότερες και ίσως πιο απροσδόκητες ιστορίες μουσικής επιτυχίας αγγλικού συγκροτήματος αυτού του αιώνα.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%