Μουσική

Eurovision 2021: Πρώτη πρόβα της Στεφανίας

today10 Μαΐου, 2021 1

Background
share close

Η Στεφανία μαζί ολοκλήρωσε μαζί με τη χορευτική της ομάδα την πρώτη της τεχνική πρόβα στη σκηνή του Rotterdam Ahoy.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί φοράει μια ολόσωμη μωβ φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου και ψηλές μπότες ίδιου χρώματος.

Με τα ειδικά visual effects που χρησιμοποιεί η Ελληνική αποστολή, βλέπουμε τη Στεφανία να χάνεται σε ένα ταξίδι, σε μια σύγχρονη μαγική πόλη.

Οι χορευτές συντονίζονται στις κινήσεις της, σε μια καλοδουλεμένη χορογραφία που έχει ετοιμάσει ο μετρ του είδους, Φωκάς Ευαγγελινός.

Στη διάρκειας μισής ώρας πρόβα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, η Stefania και οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου ανέβηκαν πολύ καλά προετοιμασμένοι και με αυτοπεποίθηση στη σκηνή.

Στη γέφυρα του τραγουδιού, η εικονική πραγματικότητα γίνεται αληθινή και οι χορευτές ντυμένοι στα λευκά πλαισιώνουν τη Stefania, ενώ έντονοι, neon φωτισμοί δένουν αρμονικά το σύνολο.

Η πρώτη τεχνική πρόβα της Ελληνικής αποστολής ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας το αίσθημα της ικανοποίησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Να αναφέρουμε πως η σημερινή ήταν η πρώτη πρόβα του Last Dance στη σκηνή του Ahoy arena και σίγουρα θα δούμε σε όλο του το μεγαλείο όσα έχει ετοιμάσει η Ελληνική αποστολή στη δεύτερη πρόβα, την Πέμπτη 13 Μάϊου στις 12:40.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ogaegreece.com εκτός από το στοιχείο έκπληξη που θα αποκαλυφθεί στη δεύτερη πρόβα θα υπάρξουν και ορισμένες τεχνικές τροποποιήσεις ούτως ώστε να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τη Stefania

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πρόβας της Στεφανίας, η χώρα μας παρουσιάζει διαρκείς ανοδικές τάσεις στα στοιχήματα.

Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην 10η θέση σε ορισμένα γραφεία στοιχημάτων. 

EBU / ANDRES PUTTING
EBU / ANDRES PUTTING

Πηγή: ogaegreece.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%