Μουσική

Eurovision 2022: Η Αμάντα Τένφγιορντ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

today16 Δεκεμβρίου, 2021 1

Background
share close

 Η ειδική επιτροπή της ΕΡΤ επέλεξε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision την 24χρονη ομογενή από τη Νορβηγία Αμάντα Τένφγιορντ (Amanda Tenfjord, Αμάντα Γεωργιάδη).

Η ΕΡΤ προέβη στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της χώρα μας στη Eurovision 2022 μέσα από την εκπομπή ‘Studio 4’. Το όνομα ανακοίνωσε η Stefania. Η απόφαση ήταν πράγματι δύσκολη καθώς υπήρξαν 5 πολύ αξιόλογες υποψηφιότητες που διεκδικούσαν το εισιτήριο για το Τορίνο.

H νεαρή ταλαντούχα Αμάντα ήταν η εκλεκτή της επιτροπής με επικεφαλής το γνωστό μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και έτσι θα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μεγάλο ευρωπαϊκό μουσικό και τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς.

Η 24χρονη τραγουδίστρια ερμηνεύει ένα δυναμικό μελωδικό κομμάτι που έγραψε η ίδια και είναι γεμάτο συναίσθημα, καθώς προέρχεται από ένα δυνατό γεγονός που συνέβη στη ζωή της, το χωρισμό της μετά από μια μακροχρόνια σχέση.

Στην παραγωγή του τραγουδιού βρίσκουμε το Νορβηγό παραγωγό Μπγιορν Χέλγκι Γκάμελσετερ (Bjørn Helge Gammelsæter), που “έκτισε” το τραγούδι πάνω στη μοναδική χροιά της φωνής της Αμάντα. Τη σκηνοθετική επιμέλεια θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και τη σκηνοθεσία του video clip ο γνωστός από τη συμμετοχή και της Στεφανίας Κώστα Καρύδας.

Πάρτε μια ιδέα από την Αμάντα στο τελευταίο της κομμάτι που κυκλοφόρησε με video clip – “Kill The Lonely”:

Της ευχόμαστε Καλή επιτυχία! Ανυπομονούμε να ακούσουμε το τελικό τραγούδι της Eurovision.

Πηγή πληροφορίας: ogaegreece.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%