Μουσική

Eurovision: Ακούστε την ελληνική συμμετοχή

today16 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Ο 16χρονος Βίκτορ Βερνίκος (Victor Vernicos) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «What They Say».

Ο ερμηνευτής, που αποτελεί τον νεότερο σε ηλικία καλλιτέχνη που έχει στείλει η χώρα μας στον διαγωνισμό, έλαβε το χρίσμα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 9, 11 και 13 Μαΐου 2023, στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ και η επιτροπή κοινού αξιολόγησαν τις προτάσεις όλων των καλλιτεχνών, με πάνω από 106 τραγούδια και έκριναν ως αρτιότερη την πρόταση του Victor Vernicos.

Ο Victor Vernicos αποτελεί πρόταση της PANIK Records. Το κομμάτι του είναι μπαλάντα σε αγγλικό στίχο. Το θέμα της συμμετοχής του είναι το άγχος, ενώ το τραγούδι του αποτελεί μια ατμοσφαιρική μπαλάντα.

Το “What They Say” είναι μια φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα, που έγραψε ο Victor στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα, τονίζοντας πως μετά το σκοτάδι έρχεται πάντα ένα πιο φωτεινό “αύριο”.

Σε σκηνοθεσία των Pickcodes, το video clip του τραγουδιού ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φωτογραφία και τη σύγχρονη αισθητική του.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Eurovision 2023: Το επίσημο video clip για το “What They Say” του Victor Vernicos

Πηγή: news247.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%