Μουσική

Evripidis and his Tragedies “Alegre Persona Triste” ft. Elsa de Alfonso | Νέο τραγούδι + video clip

today1 Οκτωβρίου, 2022

Background
share close

Evripidis and his Tragedies
ft. Elsa de Alfonso

“Alegre Persona Triste”

Ο Ευριπίδης Σαμπάτης aka Evripidis and his Tragedies κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες το ισπανόφωνο τραγούδι του “Alegre Persona Triste“, στο οποίο συμμετέχει η Elsa de Alfonso.

«Το τραγούδι γράφτηκε ως ηχητικό φυλαχτό, μια ελπιδοφόρα ενδυναμωτική δήλωση ότι είμαστε πολύπλοκα πλάσματα που πρέπει να αγκαλιάζουμε τα συναισθήματα της ευτυχίας και της λύπης εξίσου! Ακόμα και η πιο σκοτεινή στιγμή μπορεί να ακολουθηθεί από μια πιο φωτεινή.

Περιλαμβάνει την Έλσα ντε Αλφόνσο, μια στενή μου φίλη και μια πολύ αγαπημένη φευγαλέα εικόνα της ισπανικής underground queer indie σκηνής. Μουσικά, το τραγούδι είναι ένα αστραφτερό κόσμημα electro-pop, με ρυθμούς οδήγησης και ένα πάντα παρόν synth ostinato και δείγμα φωνής που παρέχονται από την Elsa και χρησιμεύουν ως (σχεδόν εμμονικές) υπενθυμίσεις ότι ένα καλό γέλιο μπορεί να είναι εξορκισμός όταν η μελαγχολία παίρνει τα καλύτερα μας.»

Evripidis and his Tragedies

Song Credits:

Music & lyrics by Evripidis Sabatis
Arrangements by Evripidis Sabatis and Elsa de Alfonso
Produced by Sergio Pérez
Mastered by Philip Granqvist

Δείτε το video clip εδώ:

Το video το έχει σκηνοθετήσει ο Marc Ribera και η αρχική ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα βίντεο που να θυμίζει τα πρώτα βίντεο του MTV που απέπνεαν μία έντονη αισιοδοξία. Όπως για παράδειγμα το Slave to the Rythm της Grace Jones ή του Sledgehammer του Peter Gabriel, με πολλές δυνατές εικόνες που διαρκούν μόλις δύο δευτερόλεπτα. Όλα αυτά χρησιμοποιώντας οικιακά μέσα και χωρίς χορηγία από την Pepsi Cola!

Το βίντεο είναι ένα κολάζ διαφορετικών υλικών και μορφών: υπάρχουν ψηφιακά έγχρωμα πλάνα, φωτογραφίες που ανακτήθηκαν από κινητά τηλέφωνα, παραδοσιακά κινούμενα σχέδια, ζωγραφική.

Μερικές από τις εικόνες είναι εμπνευσμένες από τη γραφιστική δουλειά καλλιτεχνών όπως της Helena Almeida oκαι του John Baldessari.

Video credits:

Direction and edition: Marc Ribera
Photo: Jordi Marín
Assistant: Anna Caballero
Thanks to Dani Balaguer, Nazar Rybkin and Anna Taulés

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%