Μουσική

Γίνετε μέρος του νέου project των Foo Fighters!

today23 Ιουλίου, 2019

Background
share close

“Foo Fighters Project”. Έτσι ονομάζεται το νέο διαδικτυακό πρόγραμμα που ετοίμασαν οι Foo Fighters ζητώντας από τους θαυμαστές τους να μοιραστούν τις πολύτιμες αναμνήσεις τους από την μπάντα, υποβάλλοντάς τες στην ιστοσελίδα τους.

Η μπάντα, με επικεφαλής τον Dave Grohl έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο κομμάτι της ιστοσελίδας στο πρόγραμμα, στο οποίο ζητά από τους θαυμαστές «να πουν την FF ιστορία τους».

«Θέλουμε να ακούσουμε για εσάς», αναφέρεται. «Έχετε τραβήξει κάποια ωραία φωτογραφία της παρέας σας σε κάποια συναυλία των Foo; Έχετε κάποια ανάμνηση συνδεδεμένη με ένα άλμπουμ ή τραγούδι του Foo Fighters; Ή ίσως απλώς θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στην μπάντα; Θέλουμε να σας γνωρίσουμε! Μοιραστείτε την ιστορία σας με τους Foo Fighters και συμπεριλάβετε φωτογραφίες, βίντεο ή αναμνηστικά που σας χαρακτηρίζουν!»

Οι «ιστορίες των Foo Fighters» είναι πλέον ανοικτές για υποβολές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες, τα βίντεο και γραπτές αναμνήσεις για το πρόγραμμα, ενώ υπάρχει μια επιπλέον διαθέσιμη επιλογή, να στείλουν ένα μήνυμα στους Foo Fighters.

Διαβάστε περισσότερα για τις «ιστορίες των Foo Fighters» εδώ και δείτε ένα παράδειγμα υποβολής στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: ogdoo.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%