Μουσική

H Lana Del Rey στη δεύτερη ημέρα του Rockwave Festival 2016

today23 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Τρίτη 19 Ιουλίου. TerraVibe Park! Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας υποδέχεται ξανά τη Λάνα Ντελ Ρέυ δίνοντας άρωμα γυναίκας στο φεστιβαλικό καλοκαίρι του 2016, που θα κινείται σε Rockwave ρυθμούς! Ίσως το πιο ενδιαφέρον μουσικό φαινόμενο των τελευταίων ετών θα βρεθεί στην Ελλάδα για να δώσει ένα μοναδικό headline θέαμα στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

Mε τέσσερις δίσκους που μονοπωλούν μουσικά βραβεία και υποψηφιότητες και τον πιο πρόσφατο εξ αυτών Honeymoon να ικανοποιεί το fan base της που αριθμεί χιλιάδες ανά τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα, για την οποία τρέφει μεγάλη αγάπη η Λάνα Ντελ Ρέυ. Την Τρίτη 19 Ιουλίου επιστρέφει στο TerraVibe και το Rockwave Festival. Μαζί της οι Allah-Las και η Lisa Mitchell.

Allah- Las
Στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 2008 σχηματίστηκαν οι Allah- Las ξεκινώντας το μουσικό τους ταξίδι. Οι  Matthew Correia, Spencer Dunham, Miles Michaud και Pedrum Siadatrian γνωρίστηκαν, ενώ δούλευαν, στο θρυλικό δισκάδικο Amoeba στο Sunset Boulevard προβάροντας τα πρώτα τους τραγούδια στη γειτονιά τους. Ο χρόνος πέρασε και μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου τους το 2012 ακολούθησε το 2014 το άλμπουμ “Worship the Sun” με τους Allah- Las να μας σερβίρουν την ιδιαίτερη μουσική τους, ένα κράμα folk καταβολών, garaze ήχων και vintage pop αισθητικής.

To “Tell me, what’s on your mind” έγινε το σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος, απογειώνοντας την καριέρα τους, δημιουργώντας παράλληλα μια σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό. Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, θα ξανασυναντηθούν στο TerraVibe για λογαριασμό του Rockwave Festival!

Lisa Mitchell
H αυστραλή ερμηνεύτρια Lisa Mitchell είναι ίσως  από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις καλλιτεχνών που ξεπήδησαν τα τελευταία χρόνια από τη μακρινή ήπειρο με την καριέρα της να μην περιορίζεται στα όρια αυτής. Την Τρίτη 19 Ιουλίου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Rockwave Festival!

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο υπό τον τίτλο “Wonder” με τον Neopolitan Dreams να γίνεται αμέσως το πλέον αναγνωρίσιμο τραγούδι της. Ακολούθησε η κυκλοφορία του “Bless this mess” για να αποδείξει πως η Lisa Mitchell θα απασχολήσει τα μουσικά δρώμενα για πολλά χρόνια ακόμη.

Ιndie, pop, folk, τα τραγούδια έχουν χαρακτήρα και εκείνη μια υπέροχη φωνή για να ντύσει τις μελωδίες που σκαρώνει στην κιθάρα της. Περισσότερα την Τρίτη 19 Ιουλίου στη σκηνή του TerraVibe για το Rockwave Festival!

 

Πηγή: rockwavefestival.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%