Μουσική

“Halfway” από Balthazar | νέο τραγούδι

today7 Φεβρουαρίου, 2020

Background
share close

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου, Fever, που αγαπήθηκε πολύ από το ελληνικό κοινό, οι Balthazar κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι, Halfway.  

Το συγκρότημα πέρασε όλη την προηγούμενη χρονιά περιοδεύοντας.

Η συνεχής επαφή των δύο δημιουργών και τραγουδιστών του συγκροτήματος, Maarten Devoldere και Jinte Deprez, ενδυνάμωσε την δημιουργικότητα τους αλλά και τον τρόπο που γράφουν τα τραγούδια.

Στα φωνητικά βρίσκεται ο Jinte, έντονα επηρεασμένος από το old school R&B, ενώ ο Marteen και η υπόλοιπη μπάντα παίζουν μερικές εξαιρετικές αρμονίες που έχουν αποδειχθεί εδώ και πολλά χρόνια ως ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του Βελγίου.

Οι  Balthazar έχουν ξεκινήσει την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία που φυσικά περιλαμβάνει και δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Διασκέδαση

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών στο Μουσείο Μπενάκη

Στο Μουσείο Μπενάκη επιστρέφει η Φιλαρμόνια για μια ακόμη συναυλία - την τρίτη της φετινής της σειράς – υπό τον τίτλο ΜΕΤΑΧΟΡΔΕΣ το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Στο πρώτο μέρος, οι δεξιοτέχνες μουσικοί του συνόλου εγχόρδων της ορχήστρας θα συνεργαστούν με τον εξαιρετικό Έλληνα διεθνούς φήμης μαέστρο, Γιώργο Μπαλατσινό, σε ένα πρόγραμμα με μουσική του 20ού αιώνα για έγχορδα. Η συναυλία θα ξεκινήσει με το έργο του Γιώργου Σισιλιάνου «Μεταμορφώσεις». Το έργο αυτό, σε ελεύθερη μορφή παραλλαγών, γράφτηκε το 1993 και αποτελεί […]

today7 Φεβρουαρίου, 2020

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%