Μουσική

«I Have a Dream» | Νέο τραγούδι με άρωμα Ελλάδας από τον Γιώργο Περρή

today18 Νοεμβρίου, 2021

Background
share close

«I Have a Dream»
Γιώργος Περρής

Αποκλειστική πρεμιέρα στο αγγλικό, παγκόσμιας διανομής περιοδικό Wonderland

Τέλος Ιανουαρίου κυκλοφορεί ο καινούριος δίσκος του με τίτλο “No armor”, με άρωμα Ελλάδας

Το πρώτο single από τον επερχόμενο διεθνή δίσκο του Γιώργου Περρή κυκλοφορεί αυτές τις μέρες σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Πρόκειται για μια νέα διασκευή του θρυλικού τραγουδιού των ΑΒΒΑ «I Have a Dream» που αγαπήθηκε όσο λίγα τις τελευταίες δεκαετίες. 

Δείτε εδώ το επίσημο video clip:

Ακούστε και κατεβάστε το «I have a dream» σε όλες τις πλατφόρμες : http://smarturl.it/gpihaveadream

Με τον ολοκληρωμένο, διεθνή του δίσκο να κυκλοφορεί τον Ιανουάριο, o Γιώργος Περρής λέει για το πρώτο τραγούδι που μας παρουσιάζει: «Ήθελα να εντάξω την Ελλάδα και τον ήχο της σε μερικά από τα πιο γνωστά, αγαπητά και επιτυχημένα τραγούδια του κόσμου, ηχογραφώντας το με ελληνικά παραδοσιακά όργανα. Αυτό είναι όλο το εγχείρημα του δίσκου. Να τραγουδήσω τα κομμάτια που με έπλασαν και με καθόρισαν με τους μεσογειακούς ήχους που αποτελούν και την ταυτότητά μου». 

Ο δίσκος, ο οποίος είναι πολύγλωσσος, θα αποτελείται από κορυφαία κομμάτια όλων των εποχών με μια σύγχρονη ματιά μέσα από τη μοναδικότητα του καλλιτέχνη, μεταφέροντας τον ελληνισμό στο διεθνές κοινό του. 

Στο «I Have a Dream» αυτή η μουσική έκφραση της ελληνικότητας του ερμηνευτή είναι έκδηλη χάρη στην ενορχήστρωση του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου και τον χαρακτηριστικό ήχο που προσφέρει το μπουζούκι. 

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό βίντεο κλιπ με αποσπάσματα από το τηλεοπτικό αφιέρωμα «A SUNSET IN GREECE» μέσα από το οποίο ο διεθνής τραγουδιστής μεταφέρει το ελληνικό συναίσθημα σε όλο τον κόσμο. Το βίντεο κλιπ έκανε αποκλειστική πρεμιέρα διεθνώς μέσα από το Wonderland,  ένα από τα πιο δημοφιλή περιοδικά του κόσμου. 

Το εντυπωσιακό αυτό αφιέρωμα μαγνητοσκοπήθηκε στον ναό της Αφαίας στην Αίγινα σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Αμερική από τις 15/12 στο κανάλι PBS και αργότερα σε άλλα δίκτυα του κόσμου. Ο Γιώργος Περρής είναι ο πρώτος τραγουδιστής στην ιστορία που βιντεοσκόπησε συναυλία σε αρχαίο ναό, ενώ το κλιπ που προέκυψε για το «I Have a Dream» είναι ένα πραγματικό αριστούργημα που αναδεικνύει την ελληνική ομορφιά και τη μεγαλειώδη απλότητά της.

Πραγματικός πρεσβευτής πολιτισμού της χώρας, ο  Γιώργος Περρής συνεχίζει σταθερά την  επιτυχημένη του πορεία στα παγκόσμια μουσικά δρώμενα.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%