Μουσική

Η Iggy Azalea ακύρωσε την περιοδεία της για δεύτερη φορά

today9 Ιουνίου, 2015

Background
share close

Η εικοσιπεντάχρονη καλλιτέχνιδα δηλώνει πως αποφάσισε να κάνει διάλειμμα για ηρεμία και χαλάρωση!

Ακυρώνοντας για δεύτερη φορά την «Great Escape» περιοδεία της στις Η.Π.Α, η αυστραλιανή ράπερ Iggy Azalea δήλωσε πως χρειάζεται ψυχική ξεκούραση. Σε δήλωσή της στο περιοδικό «Seventeen» δήλωσε επίσης  πως  θέλει να προσηλωθεί σε νέα δημιουργική κατεύθυνση.

«Ένιωσα μία διαφορετική κατεύθυνση δημιουργίας στην καρδιά μου», είπε η Iggy Azalea, σχετικά με την ακύρωση της περιοδείας της για δεύτερη φορά και πρόσθεσε: «Θέλω να ξεκινήσω κάτι εντελώς καινούργιο και, εφόσον πραγματοποιούσα την προγραμματισμένη περιοδεία μου, θα ήμουν απασχολημένη μέχρι τα Χριστούγεννα. Επιπλέον, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, νιώθω ότι, ψυχικά, δικαιούμαι ένα διάλειμμα. Τα τελευταία δύο χρόνια δούλευα ασταμάτητα, σχεδόν κάθε μέρα. Δεν νιώθω άσχημα. Νομίζω μερικές φορές πως όταν λες ότι χρειάζεσαι ένα ψυχικό διάλειμμα, οι άλλοι σκέφτονται: “Ψυχικό διάλειμμα; Μήπως έχεις κατάθλιψη;”»

Σε άλλο σημείο της δήλωσής της, η Iggy Azalea, περιέγραψε τη δουλειά της ως «συναισθηματικά εξαντλητική» και ανέφερε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να απολαύσει αυτό για το οποίο δούλεψε τόσο σκληρά και είπε: «Όταν ασχολείσαι με το ίδιο πράγμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε φθείρει. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι μόλις το ανακάλυψαν, είμαι μία μουσικός και άτομο ιδιαίτερα δημιουργικό και θέλω να κάνω συνεχώς νέα πράγματα. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο τέλος μιας εποχής και τώρα νιώθω ότι θα με έπνιγε μία περιοδεία, όπως την είχα φανταστεί, τον Σεπτέμβριο».

Το χρονικό της (δις) ακυρωμένης περιοδείας της Iggy Azalea:
Η Iggy Azalea αρχικά είχε προγραμματίσει την περιοδεία της στις Η.Π.Α τον Απρίλιο, αλλά τον Μάρτιο την ανέβαλε για τον Σεπτέμβριο. Η περιοδεία τώρα μετατέθηκε για την επόμενη χρονιά, προωθώντας ένα νέο άλμπουμ, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες ή ημερομηνίες.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Iggy Azalea κυκλοφόρησε τον Απρίλιο 2014, με το άλμπουμ της «The New Classic», το οποίο σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας, με δημοφιλέστερο το «Black Widow». Το Νοέμβριο 2014 ακολούθησε το «Reclassified».

Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ μέσα στο 2015, ενώ πρόσφατα συνεργάστηκε με την Britney Spears στο «Pretty Girls»

Πηγή: Ogdoo.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%