Μουσική

Η ζωή του Εντ Σίραν γίνεται ντοκιμαντέρ από το Disney+

today20 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Με αφορμή την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ του Εντ Σίραν (Ed Sheeran) με τίτλο “Subtract “, το Disney plus θα κυκλοφορήσει νέο ντοκιμαντέρ (docuseries) σχετικά με την πορεία του τραγουδιστή από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα.

Το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου. Θα παρουσιάσει την άνοδο του Sheeran από ένα παιδί με τραυλισμό σε σούπερ σταρ που γεμίζει στάδια, το προσωπικό του αρχείο που δεν έχει προβληθεί ξανά , νέες συνεντεύξεις με τον Sheeran και την οικογένειά του, προσωπικές εμφανίσεις και πολλά άλλα.

“Πολύ κοντά κόκκινα μαλλιά, τραυλίζει. Αυτός ο τύπος δεν γίνεται ποπ σταρ. Είναι εξαιρετικά απίθανο”, λέει ο Sheeran στο τρέιλερ για την άνοδό του στο καλλιτεχνικό στερέωμα. “Απλά πρέπει να δουλεύεις συνεχώς όλο και πιο σκληρά, γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος που το θέλει περισσότερο από εσένα”.

“Ήμουν πάντα πολύ προσεκτικός στην προσωπική και ιδιωτική μου ζωή- το μόνο ντοκιμαντέρ που έχω κάνει ποτέ ήταν αυτό που επικεντρώθηκε στη σύνθεση των τραγουδιών μου”, δήλωσε ο Sheeran. “Η Disney με προσέγγισε για να κάνω ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων και ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να ανοίξω την πόρτα και να αφήσω το κοινό να περάσει μέσα. Ελπίζω ο κόσμος να το απολαύσει”.

Το άλμπουμ “Subtract” ασχολείται με την απώλεια και τη θλίψη- σε αυτή την περίπτωση, το άλμπουμ επηρεάστηκε από τον θάνατο του καλού φίλου του Sheeran, Jamal Edwards, το 2022.

“Η απώλεια απλά κατέλαβε τη ζωή μου. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τεράστιο, τείνω να γράφω ένα τραγούδι γι’ αυτό”, λέει ο Sheeran στο τρέιλερ.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%