Μουσική

Καινούργιο τραγούδι από τη Lady Gaga τον Φεβρουάριο

today21 Ιανουαρίου, 2020

Background
share close

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη, πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη Lady Gaga να επιστρέφει στη δισκογραφία σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Η εφημερίδα Daily Mail ισχυρίζεται (χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση) ότι η αστέρας της ποπ θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της στις 7 Φεβρουαρίου και αναφέρει παράλληλα ότι ο ολοκληρωμένος δίσκος της τραγουδίστριας αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του 2020.

Η Lady Gaga φέρεται να έχει ηχογραφήσει το νέο τραγούδι της τον Ιούνιο του 2019 μαζί με τον ηχολήπτη και πρώην πλέον σύντροφό της Dan Horton.

Στην πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδο της Lady Gaga αναφέρεται ακόμα ένα έντυπο της Μεγάλης Βρετανίας, η The Sun.

«Η Gaga δουλεύει σκληρά στο στούντιο το τελευταίο χρόνο και είναι πραγματικά ενθουσιασμένη για όσα έχει ετοιμάσει», μεταφέρει η στήλη Bizzarre της εφημερίδας επικαλούμενη με κατονομαζόμενη πηγή από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

«Δεν αποκλίνει από αυτό στο οποίο είναι καλή. Το πρώτο single είναι πολύ ποπ», αποκαλύπτει η πηγή.

«Γνωρίζει ότι δεν μπορεί να μείνει πολύ καιρό εκτός της μουσικής βιομηχανίας, έτσι θέλει να επιστρέψει τώρα, καθώς υπάρχει ακόμη πολλή αγάπη για εκείνη», σημειώνει για τη Lady Gaga.

Η τελευταία της δισκογραφική δουλειά ήταν η μουσική επένδυση της ταινίας «A Star Is Born» (2018), στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Το τελευταίο προσωπικό άλμπουμ της ήταν το «Joanne» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2016.

Ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, η Lady Gaga συνεχίζει μέχρι το Μάιο τις επιτυχημένες παραστάσεις του θεάματος «Enigma» στο Λας Βέγκας.

Πηγή: hit-channel.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%