Μουσική

Κυκλοφόρησε το τραγούδι τίτλων του “Spectre”

today25 Σεπτεμβρίου, 2015

Background
share close

Κυκλοφόρησε το μουσικό θέμα που θα “ντύσει” την 24η περιπέτεια του θρυλικού Τζέιμς Μποντ. To Writing’s On The Wall  όπως είναι ο τίτλος του τραγουδιού που το ερμηνεύει ο βραβευμένος με Γκράμι βρετανός τραγουδιστής Σαμ Σμιθ, είναι  από τις 25/9  διαθέσιμο για αγορά και streaming.

Ο τραγουδιστής της επιτυχίας Stay With Me συνυπογράφει το μουσικό κομμάτι μαζί με τον επίσης βραβευμένο με Γκράμι Τζίμι Νέιπς, με τον οποίο συνεργάστηκε για το άλμπουμ του In the Lonely Hour που σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων.

«Αυτή είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτήν τη βρετανική παράδοση και προσθέτω το όνομά μου σε μία λίστα με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον μουσικό χώρο από τα οποία έχω εμπνευστεί», αναφέρει ο Σμιθ σε προηγούμενη ανακοίνωσή του, ενώ προσθέτει: «Oνειρευόμουν τη στιγμή αυτή για πάρα πολύ καιρό. Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματά σας, είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι υποστήριξαν αυτήν τη δουλειά. Ελπίζω να απολαύσετε το κομμάτι τόσο όσο εγώ όταν το έγραφα».

Oι παραγωγοί της ταινίας Μάικλ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι δήλωσαν σχετικά με το νέο τραγούδι: «Ο Σαμ και ο Τζίμι έχουν γράψει το πιο εμπνευσμένο τραγούδι για το Spectre που σε συνδυασμό με την εξαιρετική ερμηνεία του Σαμ, το Writing’s On The Wall σίγουρα θα θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα Μποντ  τραγούδια όλων των εποχών».

Στην τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ, το ομότιλο τραγούδι Skyfall ερμήνευσε η επίσης βραβευμένη με Γκράμι βρετανή τραγουδίστρια, Αντέλ.

Πηγή: in.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%