Μουσική

Νέο Album | Κανών – “Μια Φυσιολογική Ζωή”

today29 Ιουλίου, 2020

Background
share close

Από τις πρώτες κιόλας ρίμες του “Μια Φυσιολογική Ζωή” ο Κανών δίνει το στίγμα του, αυτό του ειλικρινούς, βιωματικού, ασυμβίβαστου ραπ, που εξυμνεί την αστική παρακμή μέσω του ωμού ρεαλισμού και της ακομπλεξάριστης έκφρασης. Λιγότερο οργισμένος, πιο ώριμος, ακόμη πιο ευθύβολος απ’ ότι στο παρελθόν του (τόσο solo, όσο και με τους RNS), αλλά εξίσου αιχμηρός, πιστός στις ρίζες του, ο ράπερ από τους Αμπελόκηπους μας παραδίδει στο “ΜΦΖ” μία από τις καλύτερες δουλειές του μέχρι σήμερα, σε κάθε επίπεδο, από την παραγωγή και τα beats, μέχρι τους στίχους, τα flows και την φρεσκάδα, και όπως όλα δείχνουν, αυτή που θα τον τοποθετήσει στον χάρτη ως τον επόμενο μεγάλο solo artist του στερεώματος.

Μια τόσο σημαντική κυκλοφορία, δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται και από την αντίστοιχη ποικιλία και μεράκι στο κομμάτι του physical release, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει το ανεξάρτητο label RNS Records, που επί σειρά ετών πορεύεται με DIY νοοτροπία και ιδεολογία, πάντα με ποιοτικές δισκογραφικές εκδόσεις που ξεχωρίζουν από τον σωρό.

Το “ΜΦΖ” είναι η πρώτη κυκλοφορία στην ιστορία του ελληνικού ραπ, που διατίθεται σε 9 διαφορετικές εκδόσεις: 6 διαφορετικά χρώματα και συσκευασίες βινυλίων (κάποια εκ των οποίων με Japanese OBI Stripe), 2 εκδόσεις κασετών (μία εκ των οποίων Japanese) και CD. Μεγάλο μέρος των εκδόσεων έγινε sold out την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας, γεγονός που αποδεικνύει την ανεβασμένη δυναμική του καλλιτέχνη, αλλά και του φυσικού μέσου στην ραπ σκηνή, ειδικότερα σε μια κυκλοφορία όπως αυτή που δεν υπερπροβλήθηκε στον ψηφιακό κόσμο όσο άλλες.

Το πανέμορφο εξώφυλλο του δίσκου είναι μια δουλειά του Ral Duke, που έχει στο παρελθόν σχεδιάσει εξώφυλλα για τους Ghostface Killah (Wu-Tang), The AlchemistGriselda (ConwayWestside GunnBenny), μία ευχάριστη συγκυρία που “παντρεύεται” με την συνεργασία του Κανών με τους Conway the Machine και Benny the Butcher (Griselda), έναν μήνα μετά την κυκλοφορία του δίσκου. Η μίξη του album έχει γίνει από τον πολύ DJ ALX (TXC, ZN, ΑΓ κ.α.).

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

• Κανών on FB: https://www.facebook.com/Kanon.RNS
• Κανών ον Insta: https://www.instagram.com/kanon.rns
• Spotify artist page: https://spoti.fi/3hJEagC
• RNS TV on YouTube: https://smarturl.it/RNS_YouTube
• RNS records official site: www.rnsrecords.com
• Merchandise: www.dienasty.gr/rns | www.kanonrns.com
• Booking: [email protected]

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%