Μουσική

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Μάικελ Τζάκσον (Michael Jackson) τον Φεβρουάριο

today20 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Η συναρπαστική ζωή του Μάικελ Τζάκσον είναι κάτι που ενδιαφέρει πάρα πολύ κόσμο, γι’ αυτό και έχει καταγραφεί μέχρι τώρα πολλές φορές, μέσα από ταινίες, ντοκιμαντέρ, βιβλία, αφιερώματα, εκθέσεις, και λίγο-πολύ οποιοδήποτε μέσο μπορεί να φανταστεί κανείς. Τώρα μια νέα βιογραφία του βασιλιά της ποπ έρχεται να προστεθεί σε αυτό τον τεράστιο κατάλογο, αυτή τη φορά μέσω της τηλεόρασης και δια χειρός Σπάικ Λη (Spike Lee).

Το «Michael Jackson’s Journey From Motown To Off The Wall» θα έχει τη μορφή ντοκιμαντέρ και θα ακολουθεί την πορεία του Μάικελ Τζάκσον από την παιδική του ηλικία και το ξεκίνημά του με τους Τζάκσον5 μέχρι τη στιγμή που έγινε ποπ εικόνισμα, με τη κυκλοφορία του, ιστορικού πλέον, solo άλμπουμ του «Off The Wall».

Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία του Σπάικ Λη για τον Μάικελ Τζάκσον μετά το «Bad 25» του 2012 και θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime στις 5 Φεβρουαρίου. Λίγες μέρες ωστόσο, στις 13 Ιανουαρίου, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για το ντοκιμαντέρ, στο οποίο βλέπουμε κάποιο από το υλικό που έχει συγκεντρώσει ο Λη, μαζί με συνεντεύξεις από διάσημους καλλιτέχνες που επηρεάστηκαν από τον Μάικελ Τζάκσον όπως οι: Weeknd,  Pharrell,  Questlove,  John Legend κ.α.

«Πάνω και πριν απ’ όλα χρησιμοποιούσα πάντα τον Μάικελ ως φωνητική έμπνευση και το “Off The Wall” ήταν αυτό που με έκανε να νιώσω πως μπορώ να τραγουδήσω», ακούμε τον Weeknd να αφηγείται στο trailer, ενώ λίγο αργότερα ο David Byrne των Talking Heads και ο Questlove των Roots αφηγούνται τις δικές τους, αστείες, ιστορίες για τον MJ.

Το «Michael Jackson’s Journey From Motown To Off The Wall» θα κάνει πρεμιέρα στο Sundance Film Festival στις 24 Ιανουαρίου, οπότε θα έχουμε μια πρώτη εικόνα για το περιεχόμενό του πριν το δούμε στο Showtime τον Φεβρουάριο.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%