Μουσική

O Αφροέλληνας rapper Moose κυκλοφορεί νέο δίσκο “Street Talk”

today24 Μαΐου, 2022

Background
share close

Moose

‘Street Talk’ 

από την Sky Vector

O Αφροέλληνας rapper Moose, επιστρέφει με την τρίτη και σημαντικότερη ως τώρα κυκλοφορία του για το Αθηναϊκό label. Πρόκειται για το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του και περιέχει μια σειρά από εντυπωσιακές συνεργασίες.

Το ‘Street Talk’ αποτελείται από δώδεκα κομμάτια στα οποία συμμετέχουν οι Light, Νέγρος Του Μοριά, Thugs Lime, Μικρός Κλέφτης, HGEMONA$ και Kareem, μια πραγματική all-star ομάδα MCs που πρωταγωνιστούν στην εγχώρια hip-hop/trap σκηνή!

Ο Mamus Godwin – όπως είναι το πραγματικό του όνομα – ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του, όχι      μόνο όσον αφορά το άφταστο rap του, αλλά και σε επίπεδο στίχων και σύνθεσης. Σαφώς και ξεχωρίζει το ‘Broski’ με feat. του trap superstar Light, ενώ στο υπέροχο ‘Kiki’ συνδράμουν   οι καλοί του φίλοι Kareem και Νέγρος του Μοριά. Εδώ συμπεριλαμβάνονται και τα δύο single που κυκλοφόρησε τους προηγούμενους μήνες με την Sky Vector Music, o λόγος για τα ‘NINTENTO’ ft.Thug Slime και ‘Die Rich’ ft. HGEMONA$.

“Φρέσκο”, ελληνικό hip hop και trap με χαρακτήρα, πότε funky, παιχνιδιάρικο και εξωστρεφές, άλλοτε σκοτεινό, επιθετικό και “εσωτερικό”, πάντα μελωδικό και συνολικά εξαιρετικό! Η Greek-Afro σκηνή της Αθήνας έχει έναν νέο “υπερήρωα” καθώς ο Moose αποδεικνύει περίτρανα πως ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο. Το mixing και το mastering έχουν γίνει στα Destiny Studios ενώ η παραγωγή των κομματιών ανήκει στους Muneylord, Lindo, White Shadow, Dj Tune, Supremusdeus, BAZ, Skinny και Saint Cardona.

file under: Trap/Drill, GreekAfro, HipHop

available via:

Spotify: https://spoti.fi/3wbeeod

iTunes/Apple Music: https://apple.co/3NguyK5
Deezer: https://bit.ly/39gM0zo
Amazon: https://amzn.to/3swUlWu
Tidal: https://bit.ly/39f60lN
Catalogue Number: SVM008

Follow Moose:

Instagram: el_crocko TikTok: el_crocko Spotify: Moose

Follow SVM: www.skyvectormusic.com

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCrqdXL50Q_IaZUQDXk-OGTA Instagram: https://www.instagram.com/skyvectormusic/

TikTok: https://www.tiktok.com/@sky.vector.music Facebook: https://www.facebook.com/skyvectormusic Twitter: https://twitter.com/SkyVectorMusic_

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%