Μουσική

Ο Elton John τραγουδάει με τον… Elthon John

today22 Μαΐου, 2019

Background
share close

Ακούστε το νέο του τραγούδι “(I’m Gonna) Love Me Again”!

Βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της κινηματογραφικής ταινίας “Rocketman”, με την οποία ο Dexter Fletcher θα μας παρουσιάσει με τις σκηνοθετικές του ικανότητες τη ζωή του ; ΄Ελτον Τζον. Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε ήδη στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, ενώ σήμερα ξεκινά να προβάλλεται και στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη χώρα μας θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου αναμένεται να κυκλοφορήσει και η επίσημη μουσική επένδυση της ταινίας, στο οποίο τις κλασικές επιτυχίες του σερ ΄Ελτον ανέλαβε να τραγουδήσει ο ταλαντούχος Taron Egerton, ο 29χρονος ηθοποιός που παίζει το ρόλο του αγαπημένου τραγουδιστή στην ταινία.

Υπάρχει όμως και μία έκπληξη που μόλις ανακοινώθηκε, για την προώθηση του soundtrack. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργο τραγούδι, σε μουσική του ίδιου του ΄Ελτον Τζον, το οποίο τραγουδάει μαζί με το “alter ego” του.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “(I’m Gonna) Love Me Again” και τους στίχους έχει γράψει ο Bernie Taupin.

“Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ο Taron να μην παίξει μόνο, αλλά να τραγουδήσει κιόλας τη μουσική μου”, δήλωσε ο ΄Ελτον Τζον. “Όμως δεν ήθελα να τον παρακολουθώ από τις σκιές, γι’ αυτό τον άφησα με τον παραγωγό Giles Martin, να δουλέψει όπως εκείνος νόμιζε καλύτερα. Είμαι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα.

Ακούστε το τραγούδι:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%