Μουσική

Οι 1000mods κυκλοφόρησαν το single “Mirrors”

today16 Απριλίου, 2020

Background
share close

Οι 1000mods έδωσαν μόλις στην δημοσιότητα το “Mirrors”, το 3ο single από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά “Youth of Dissent” που είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου.

Τώρα διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα:

Spotify: https://spoti.fi/3biuNS8
Apple Music: https://apple.co/2VdGpAo
iTunes: https://apple.co/2KbvBMA
Deezer: https://bit.ly/2KbDsdk
Tidal: https://bit.ly/2VvD66A

Στην ανάρτησή της στο facebook η μπάντα γράφει: “Κάποιες φορές βρίσκεις τον εαυτό σου παγιδευμένο σε μία αναπόφευκτη και αδιέξοδη κατάσταση. Οι τοίχοι μεταμορφώνονται σε καθρέπτες με τρομακτικές ανακλάσεις. Η κατάθλιψη είναι μία πολύ σοβαρή διαταραχή και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. Μην ντρέπεστε να ζητήσετε βοήθεια όταν οι κακές σκέψεις σας καταπίνουν. Αφήστε την δύναμη της μουσικής και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να αποτελέσουν την θεραπεία σας σε όλο αυτό.”

Θυμίζουμε πως της παραγωγής του album επιμελήθηκε ο θρύλος MattBayles, γνωστός από τις δουλειές του με τους Isis, Mastodon, Soundgarden, PearlJam και Botch, ενώ οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα LithoStudio (ιδιοκτησίας του θρύλου StoneGossard, ιδρυτικού μέλους των PearlJam, TempleoftheDog, MotherLoveBone και GreenRiver) και LondonBridgeStudio (εκεί που ηχογραφήθηκαν το “Ten” των PearlJam, μεγάλο μέρος της δισκογραφίας των AliceinChains και το θρυλικό ντεμπούτο των Soundgarden, μεταξύ πολλών άλλων).

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%