Μουσική

Oscars 2017: 83 χρόνια Όσκαρ τραγουδιού σε μία λίστα

today22 Φεβρουαρίου, 2017

Background
share close

Τραγούδια που έχουν σφραγίσει την κινηματογραφική μνήμη και τραγούδια που έχουν εκνευρίσει τους απανταχού σινεφιλ (και μη)!

Η Ακαδημία δεν φημίζεται για το αλάνθαστο μουσικό της γούστο. Στη λίστα των βραβευμένων όμως τραγουδιών με το αντίστοιχο Όσκαρ, θα βρείτε μελωδίες και στίχους που έδεσαν απόλυτα με τις ιστορίες και τους χαρακτήρες που συνόδευαν.

Θα βρείτε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, σπουδαίους ερμηνευτές και μία ζηλευτή γκάμα από μουσικά είδη που αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο κομμάτι τόσο της κινηματογραφικής, όσο και της μουσικής ιστορίας.

Άλλωστε, για να μην πολυλογούμε, δεν υπάρχει καταλληλότερη playlist για τα προεόρτια της χρυσοπασπαλισμένης τελετής, από την παρακάτω:

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Γλωσσικά τινα (ΣΚ’): η καθ’ υπερβολήν χρήση των αριθμητικών προσδιορισμών

Συχνότατα, όποτε γίνεται λόγος, κυρίως από δημοσιογράφους που είθισται να υπερβάλλουν, για ανθρώπινα σύνολα, επιχειρώντας να τα προσδιορίσουν αριθμητικά, γίνεται εκούσια ή ακούσια λάθος χρήση των αριθμών. ΄Ετσι π.χ. για την εισροή 500 προσφύγων μια μέρα στη Λέσβο έγινε λόγος για εκατοντάδες απ’ αυτούς, ενώ ανέρχονταν μόνο σε 5 εκατοντάδες. Είναι προφανές ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να γίνει λόγος για δεκάδες αντί για εκατοντάδες προσφύγων. Σε άλλη περίπτωση που […]

today21 Φεβρουαρίου, 2017

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%