Μουσική

24/12/2019 | Category: Μουσική

Ψηφίστε Bolivar στο διαγωνισμό του Dj Mag | TOP 100 CLUBS 2019

Διαγωνισμός Dj Mag | TOP 100 CLUBS 2019
Show your love and vote for
Bolivar Beach Bar

Σε μια σπουδαία στιγμή για το ελληνικό clubbing με χαρά σας ενημερώνουμε πως το Bolivar Beach Bar συμμετέχει στο διαγωνισμό του Dj Mag, ένα από τα μεγαλύτερα dance media παγκοσμίως, που θα αναδείξει τα top 100 club του πλανήτη για το 2019.

Μετά από μια άκρως εντυπωσιακή σεζόν όπου γιόρτασε τα 15α γενέθλια του με πλήθος καλεσμένων κι εντυπωσιακά dance events [Μπορείτε να πάρετε μια γεύση εδώ | After Movie 2019 – https://www.youtube.com/watch?v=zVdi7R6P-y0&t=1s] το Bolivar Beach Bar πολύ λογικά βρίσκεται στις υποψηφιότητες του διαγωνισμού του Dj Mag για ένα από τα καλύτερα 100 dance club του κόσμου για το 2019.

Όλα αυτά τα χρόνια το Bolivar, καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό και τολμηρό line up που ικανοποιεί όλα τα γούστα! Κάθε χρόνο φιλοξενείται ένα All Star Cast από DJs/Producers και Special Guests μέχρι Moderator Dancers και Super Fans από όλον τον κόσμο, φτάνοντας την αδρεναλίνη των clubbers τα ύψη. Συγκλονιστικά ονόματα όπως: Steve Aoki, Sister Bliss, Solomun, Sven Vath, Paul  Van Dyk, Paul Oakenfold, John Digweed, Boris Βrejcha, Vini Vici έχουν ανέβει στo DJ booth του, δημιουργώντας μοναδικές μαγικές βραδιές για τους clubber από όλο τον πλανήτη.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα club ηλεκτρονικής μουσικής ανεξαρτήτως χώρας και η χρονική περίοδος για την ψηφοφορία, έχει ανοίξει και θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τέλη Μαρτίου.

Μπορείτε να ψηφίσετε το Bolivar Beach Bar εδώ: https://top100clubsvote.djmag.com

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air
Live the Experience